Yıldırım 'Menderes'i unutmadı!

Gebze 17.09.2018 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yıldırım 'Menderes'i unutmadı!

MÜSİAD Gebze Başkanı Nihat Yıldırım, Adnan Menderes'i vefatının 57.sene-i devriyesi nedeniyle mesaj yayımladı.

MÜSİAD Gebze Başkanı Nihat Yıldırım,  Adnan Menderes'i vefatının 57.sene-i devriyesi nedeniyle mesaj yayımladı. Mesajında Adnan Menderes ve arkadaşlarının, Türkiye’nin kalkınmasına ve demokrasiye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı her zaman hayırla yad edileceğini belirten YILDIRIM, “Adnan Menderes’in 17 Eylül günü idam edilmesi, Türk demokrasi tarihine telafisi mümkün olmayan derin bir yara açmıştır. Rahmetli Adnan Menderes’in hatıralarını saygıyla anıyor ve bu elim hadisenin Türk demokrasi tarihine ders olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. MENDERES İLELEBET HAYIRLA HATIRLANACAK Mesajında, “İnanıyorum ki; merhum Menderes ve arkadaşlarının Türkiye’nin kalkınmasına ve Türk demokrasisine sağladıkları katkılar ilelebet hayırla hatırlanacaktır” diyen Yıldırım, “Bu duygular ile ülkemize yaptığı hizmetlerden dolayı memleket sevdalısı, demokrasi şehidimiz merhum Başbakanımız Adnan Menderes’i yad ediyor, onun şahsında Cenab-ı Allah’tan tüm şehitlerimize mağfiret niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.
MÜSİAD Gebze Başkanı Nihat Yıldırım, Adnan Menderes'i vefatının 57.sene-i devriyesi nedeniyle mesaj yayımladı.

MÜSİAD Gebze Başkanı Nihat Yıldırım,  Adnan Menderes'i vefatının 57.sene-i devriyesi nedeniyle mesaj yayımladı. Mesajında Adnan Menderes ve arkadaşlarının, Türkiye’nin kalkınmasına ve demokrasiye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı her zaman hayırla yad edileceğini belirten YILDIRIM, “Adnan Menderes’in 17 Eylül günü idam edilmesi, Türk demokrasi tarihine telafisi mümkün olmayan derin bir yara açmıştır. Rahmetli Adnan Menderes’in hatıralarını saygıyla anıyor ve bu elim hadisenin Türk demokrasi tarihine ders olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

MENDERES İLELEBET HAYIRLA HATIRLANACAK

Mesajında, “İnanıyorum ki; merhum Menderes ve arkadaşlarının Türkiye’nin kalkınmasına ve Türk demokrasisine sağladıkları katkılar ilelebet hayırla hatırlanacaktır” diyen Yıldırım, “Bu duygular ile ülkemize yaptığı hizmetlerden dolayı memleket sevdalısı, demokrasi şehidimiz merhum Başbakanımız Adnan Menderes’i yad ediyor, onun şahsında Cenab-ı Allah’tan tüm şehitlerimize mağfiret niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.