Yıldırım, “Millet iradesi karşısında hiç bir güç duramaz”

Dilovası 29.10.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Yıldırım, “Millet iradesi karşısında hiç bir güç duramaz”

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Yıldırım yayınladığı mesajında, Cumhuriyet'in tarih boyunca esaret zinciri vurulamamış yüce milletin kahramanlık ve inançla yaptığı Kurtuluş Savaşı'nın zaferle sonuçlanması ile kurulduğunu kaydetti. Cumhuriyet'in, her türlü imkansızlıklar içinde varoluş mücadelesi veren bir milletin azminin, inancının, birlik ve beraberliğinin ne kadar büyük güç olduğunun ve milli iradesinin karşısında hiçbir gücün duramayacağının bütün dünyaya ilanı olduğunu ifade eden Yıldırım, şöyle devam etti: "97 yıldır egemenliğine, milli ve manevi değerlerine, kardeşliğine kast etmeye yeltenen iç ve dış düşmanlarına karşı bir ve beraber olarak geçit vermeyen Milletimiz; tarihimiz boyunca karşı karşıya kaldığımız en büyük ihanet olan 15 Temmuz gecesindeki hainlere de birbirine kenetlenerek canı pahasına geçit vermemiştir. Kurtuluş Savaşı’nda kendisine boyunduruk vurmaya kalkışan düşmanlarına karşı ecdadımızın sergilediği birlik ve beraberlik ruhu; vatanımızın bekasına, milletimizin kardeşliğine ve iradesine kast eden hainlere karşı, farklılıklarını bir kenara bırakarak bir ve beraber olan milletimizce 15 Temmuz gecesinde bir kez daha yaşatılmıştır." 2023 HEDEFİNE YAKLAŞIYORUZ Yıldırım, "Sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemizin 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olmanın sevincini yaşıyoruz" diyen Yıldırım, yatırım ve gelişmelerin Cumhuriyetin 100.yıl hedeflerine olan inancını bir kat daha artırdığını dile getirdi. Yıldırım, büyük bir gurur ve coşku içerisinde olduğunu belirterek, "Bu mutlu günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, sonsuz şükran ve rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."dedi.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Yıldırım yayınladığı mesajında, Cumhuriyet'in tarih boyunca esaret zinciri vurulamamış yüce milletin kahramanlık ve inançla yaptığı Kurtuluş Savaşı'nın zaferle sonuçlanması ile kurulduğunu kaydetti. Cumhuriyet'in, her türlü imkansızlıklar içinde varoluş mücadelesi veren bir milletin azminin, inancının, birlik ve beraberliğinin ne kadar büyük güç olduğunun ve milli iradesinin karşısında hiçbir gücün duramayacağının bütün dünyaya ilanı olduğunu ifade eden Yıldırım, şöyle devam etti: "97 yıldır egemenliğine, milli ve manevi değerlerine, kardeşliğine kast etmeye yeltenen iç ve dış düşmanlarına karşı bir ve beraber olarak geçit vermeyen Milletimiz; tarihimiz boyunca karşı karşıya kaldığımız en büyük ihanet olan 15 Temmuz gecesindeki hainlere de birbirine kenetlenerek canı pahasına geçit vermemiştir. Kurtuluş Savaşı’nda kendisine boyunduruk vurmaya kalkışan düşmanlarına karşı ecdadımızın sergilediği birlik ve beraberlik ruhu; vatanımızın bekasına, milletimizin kardeşliğine ve iradesine kast eden hainlere karşı, farklılıklarını bir kenara bırakarak bir ve beraber olan milletimizce 15 Temmuz gecesinde bir kez daha yaşatılmıştır."

2023 HEDEFİNE YAKLAŞIYORUZ

Yıldırım, "Sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemizin 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olmanın sevincini yaşıyoruz" diyen Yıldırım, yatırım ve gelişmelerin Cumhuriyetin 100.yıl hedeflerine olan inancını bir kat daha artırdığını dile getirdi. Yıldırım, büyük bir gurur ve coşku içerisinde olduğunu belirterek, "Bu mutlu günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, sonsuz şükran ve rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.