19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yıldırım, Seksenler dizisinin setindeydi

Darıca 22.07.2020 - 16:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım, Seksenler dizisinin setindeydi

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Bayramoğlu’nda çekilen sevilen dizi Seksenler dizisinin setine konuk oldu. Darıcalı senarist Birol Güven’i ziyaret eden ve sevilen dizinin çekimlerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukci ve KC Kimya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cebrail Kamacı ile beraber izleyen Başkan yıldırım, burada dizi çekimleri sırasında sohbet etmeyi ve fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmezken “güzel bir ziyaret oldu” yorumunu yaptı. ​

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Bayramoğlu’nda çekilen sevilen dizi Seksenler dizisinin setine konuk oldu. Darıcalı senarist Birol Güven’i ziyaret eden ve sevilen dizinin çekimlerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukci ve KC Kimya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cebrail Kamacı ile beraber izleyen Başkan yıldırım, burada dizi çekimleri sırasında sohbet etmeyi ve fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmezken “güzel bir ziyaret oldu” yorumunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.