Yıldırım, Tahmaz ailesini yalnız bırakmadı

26.06.2020 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım, Tahmaz ailesini yalnız bırakmadı

Pimtaş Plastik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, geçen hafta kaybettiği babası Cevat Tahmaz için Mevlid-i Şerif düzenledi. 4 yıldır mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Pimtaş Plastik A.Ş Onursal Başkanı Cevat Tahmaz için Tuzla’daki evinde gerçekleşen mevlide sanayi ve iş dünyasından çok sayıda isim katılarak Tahmaz ailesinin acısını paylaştılar. Dualarla anılan Cevat Tahmaz için, baş sağlığı dileyen tüm dostlarına teşekkür eden Şamil Tahmaz, “Ailemizin değerli büyüğü babamız için Mevlid-i Şerif’imize katılarak acımızı paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. YILDIRIM: SİZİN GİBİ BİR EVLAT YETİŞTİREN BÜYÜĞÜMÜZÜ RAHMETLE ANIYORUM Tahmaz ailesini acılı gününde yalnız bırakmayan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, yakın dostu Şamil Tahmaz’a baş sağlığında bulunarak, “Sizin gibi değerli bir evlat yetiştiren kıymetli büyüğümüz merhum Cevat Tahmaz’ı rahmetle anıyorum. Aile büyüğünü kaybetmek kolay değil, acınızı paylaşıyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi. Öte yandan Mevlid-i Şerif’te Başkan Yıldırım’a SMA Metrostar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs de eşlik etti. Tahmaz ailesi, Yıldırım ve Örs ile yakından ilgilenerek acılarını paylaştıkları için teşekkür etti.  

Pimtaş Plastik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, geçen hafta kaybettiği babası Cevat Tahmaz için Mevlid-i Şerif düzenledi. 4 yıldır mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Pimtaş Plastik A.Ş Onursal Başkanı Cevat Tahmaz için Tuzla’daki evinde gerçekleşen mevlide sanayi ve iş dünyasından çok sayıda isim katılarak Tahmaz ailesinin acısını paylaştılar. Dualarla anılan Cevat Tahmaz için, baş sağlığı dileyen tüm dostlarına teşekkür eden Şamil Tahmaz, “Ailemizin değerli büyüğü babamız için Mevlid-i Şerif’imize katılarak acımızı paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: SİZİN GİBİ BİR EVLAT YETİŞTİREN BÜYÜĞÜMÜZÜ RAHMETLE ANIYORUM

Tahmaz ailesini acılı gününde yalnız bırakmayan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, yakın dostu Şamil Tahmaz’a baş sağlığında bulunarak, “Sizin gibi değerli bir evlat yetiştiren kıymetli büyüğümüz merhum Cevat Tahmaz’ı rahmetle anıyorum. Aile büyüğünü kaybetmek kolay değil, acınızı paylaşıyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi. Öte yandan Mevlid-i Şerif’te Başkan Yıldırım’a SMA Metrostar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs de eşlik etti. Tahmaz ailesi, Yıldırım ve Örs ile yakından ilgilenerek acılarını paylaştıkları için teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.