19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yıldız’a başkanlar kurulundan destek!

Gebze 27.08.2019 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldız’a başkanlar kurulundan destek!

25 Ağustos 2019 Pazar günü Ankara’da, Genel Başkan Pevrul Kavlak’ın başkanlığında toplanan Türk Metal Sendikası Başkanlar Kurulu, Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız’a düzenlenen saldırı ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı. Yıldız’a düzenlenen saldırının esefle kınandığı mesajda şu ifadelere yer verildi: “Kocaeli Şube Başkanımız Yakup Yıldız, 23.08.2019 tarihinde bir grup şehir eşkıyası tarafından pusuya düşürülüp, hunharca, insanlık dışı bir şekilde darp edilerek, vücudunun çeşitli yerlerinde oluşan kırıklar ve gelişen travma sonucu ağır bir şekilde yaralanmıştır. Türk Metal ailesi içinde, metal emekçileri için emek ve alın teri mücadelesi veren Şube Başkanımız Yıldız’a düzenlenen bu saldırıyı, yalnızca kendisine yapılmış bir saldırı olarak değil, başta Türk Metal Sendikası olmak üzere, tüm emekçilere ve sendikal camiaya karşı düzenlenmiş haince ve bilinçli bir saldırı olarak algılamaktayız. SALDIRILAR BİZİ YOLUMUZDAN ÇEVİRMEYECEK Şu unutulmamalıdır ki 56 yıldır onurla sürdürdüğümüz hak ve emek mücadelemiz, bugün ülke çapında 750 işyerinde ve 200 binden fazla üyemizle birlikte, her geçen gün biraz daha büyüyerek devam etmektedir. Zorbaca düzenlemiş bu tür iğrenç saldırıların, bizi yolumuzdan çeviremeyeceği, aksine işimize ve kendimize olan inancı besleyerek bizi güçlendireceği herkesin malumudur. Türk Metal Sendikası Başkanlar Kurulu olarak, Şube Başkanımız Yıldız’a ve ailesine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, saldırı ile ilgili tüm faillerin bir an önce yakalanması ve adalet önünde hesap vermesi için ısrarımızın devam ettiğini, tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.” HABER: KÜBRA AKABALI

25 Ağustos 2019 Pazar günü Ankara’da, Genel Başkan Pevrul Kavlak’ın başkanlığında toplanan Türk Metal Sendikası Başkanlar Kurulu, Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız’a düzenlenen saldırı ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı. Yıldız’a düzenlenen saldırının esefle kınandığı mesajda şu ifadelere yer verildi: “Kocaeli Şube Başkanımız Yakup Yıldız, 23.08.2019 tarihinde bir grup şehir eşkıyası tarafından pusuya düşürülüp, hunharca, insanlık dışı bir şekilde darp edilerek, vücudunun çeşitli yerlerinde oluşan kırıklar ve gelişen travma sonucu ağır bir şekilde yaralanmıştır. Türk Metal ailesi içinde, metal emekçileri için emek ve alın teri mücadelesi veren Şube Başkanımız Yıldız’a düzenlenen bu saldırıyı, yalnızca kendisine yapılmış bir saldırı olarak değil, başta Türk Metal Sendikası olmak üzere, tüm emekçilere ve sendikal camiaya karşı düzenlenmiş haince ve bilinçli bir saldırı olarak algılamaktayız.

SALDIRILAR BİZİ YOLUMUZDAN ÇEVİRMEYECEK

Şu unutulmamalıdır ki 56 yıldır onurla sürdürdüğümüz hak ve emek mücadelemiz, bugün ülke çapında 750 işyerinde ve 200 binden fazla üyemizle birlikte, her geçen gün biraz daha büyüyerek devam etmektedir. Zorbaca düzenlemiş bu tür iğrenç saldırıların, bizi yolumuzdan çeviremeyeceği, aksine işimize ve kendimize olan inancı besleyerek bizi güçlendireceği herkesin malumudur. Türk Metal Sendikası Başkanlar Kurulu olarak, Şube Başkanımız Yıldız’a ve ailesine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, saldırı ile ilgili tüm faillerin bir an önce yakalanması ve adalet önünde hesap vermesi için ısrarımızın devam ettiğini, tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.”

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.