Yıldız, “Bu musibetten ders alınmalı..!”

Siyaset 27.04.2020 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldız, “Bu musibetten ders alınmalı..!”

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Reşat Yıldız gerçekleştirilen haftalık ilçe yönetim toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “Temennimiz tüm dünyaya bela olan bu musibetten tüm insanlığın ders almasıdır” dedi. Tüm dünyanın mücadele ettiği korona virüsten siyasette etkilendi. Virüsün Türkiye’ye gelmesinin ardından alınan önlemlerle yayılmasının önüne geçilmeye çalışıldı. Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı virüs tedbirleri kapsamında haftalık ilçe divan toplantısı video konferans üzerinden gerçekleştirdi. Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ercan Oğuz’un başkanlık ettiği video konferans toplantısına ilçe yöneticileri eşlik etti. BİR AN ÖNCE SON BULSUN İlçe yönetimi, Dilovalı vatandaşların virüs süresince sorunsuz ihtiyaçlarının karşılanması için kritik yaptı. Toplantının ardından bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Reşat Yıldız, “Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Yönetimi olarak video konferans üzerinden toplantımızı gerçekleştirdik. Temennimiz tüm dünyaya bela olan bu musibetin biran önce son bulması ve tüm insanlığın bu musibetten ders almasıdır” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Reşat Yıldız gerçekleştirilen haftalık ilçe yönetim toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “Temennimiz tüm dünyaya bela olan bu musibetten tüm insanlığın ders almasıdır” dedi.

Tüm dünyanın mücadele ettiği korona virüsten siyasette etkilendi. Virüsün Türkiye’ye gelmesinin ardından alınan önlemlerle yayılmasının önüne geçilmeye çalışıldı. Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı virüs tedbirleri kapsamında haftalık ilçe divan toplantısı video konferans üzerinden gerçekleştirdi. Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ercan Oğuz’un başkanlık ettiği video konferans toplantısına ilçe yöneticileri eşlik etti.

BİR AN ÖNCE SON BULSUN

İlçe yönetimi, Dilovalı vatandaşların virüs süresince sorunsuz ihtiyaçlarının karşılanması için kritik yaptı. Toplantının ardından bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Reşat Yıldız, “Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Yönetimi olarak video konferans üzerinden toplantımızı gerçekleştirdik. Temennimiz tüm dünyaya bela olan bu musibetin biran önce son bulması ve tüm insanlığın bu musibetten ders almasıdır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.