Yıldız, gençlerin yanında!

Siyaset 05.12.2019 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldız, gençlerin yanında!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ gençlerinin düzenlemiş olduğu çiğ köfte etkinliğine katıldı. İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Östürk, Gençlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Burak Örçen, İzmit İlçe Başkanı Pelin Çoştur Filiz İl ve İlçe Gençlik Kollarının katıldığı etkinlikte Başkan Şanbaz Yıldız gençlerle bir araya geldi. YILDIZ: KOCAELİ'DE İNANMIŞ GENÇLİK VAR Etkinlikte yaptığı konuşmada gençlerin çalışmalarında duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Genel Başkanımızın da bizlerin de önem verdiği çok önemli birim var. Bunlardan bir tanesi öncelikle gençler diğeri kadınlar. Çünkü gençlik bizim geleceğimiz. Yönetimler oluşur, belirli zamanlarda kongre sürecine girer değişir. Gençlik inandığı liderine, inandığı değerlere, inandığı ülküsüne sahip çıkar. İnandığı idealler uğruna yol yürür. Atatürk ilke ve inkılaplarını özünde benimsemiş, milliyetçi ruhla inançlarını hiçbir şekilde ötelemeyen bir anlayışın eseriyiz. Şükürler olsun görüyorum ki Kocaeli'mizde inanmış İYİ bir gençliğimiz var ve zaman içerisinde gördüğüm Tugay Başkan öncülüğünde diğer İlçe başkanlarımızla, sizlerle bu iş daha da genişliyor." ifadelerinde bulundu. Başkan Yıldız, teşekkürlerini belirttikten sonra gençlerle sohbet ederek sorularını cevapladı.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ gençlerinin düzenlemiş olduğu çiğ köfte etkinliğine katıldı. İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Östürk, Gençlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Burak Örçen, İzmit İlçe Başkanı Pelin Çoştur Filiz İl ve İlçe Gençlik Kollarının katıldığı etkinlikte Başkan Şanbaz Yıldız gençlerle bir araya geldi.

YILDIZ: KOCAELİ'DE İNANMIŞ GENÇLİK VAR

Etkinlikte yaptığı konuşmada gençlerin çalışmalarında duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Genel Başkanımızın da bizlerin de önem verdiği çok önemli birim var. Bunlardan bir tanesi öncelikle gençler diğeri kadınlar. Çünkü gençlik bizim geleceğimiz. Yönetimler oluşur, belirli zamanlarda kongre sürecine girer değişir. Gençlik inandığı liderine, inandığı değerlere, inandığı ülküsüne sahip çıkar. İnandığı idealler uğruna yol yürür. Atatürk ilke ve inkılaplarını özünde benimsemiş, milliyetçi ruhla inançlarını hiçbir şekilde ötelemeyen bir anlayışın eseriyiz. Şükürler olsun görüyorum ki Kocaeli'mizde inanmış İYİ bir gençliğimiz var ve zaman içerisinde gördüğüm Tugay Başkan öncülüğünde diğer İlçe başkanlarımızla, sizlerle bu iş daha da genişliyor." ifadelerinde bulundu. Başkan Yıldız, teşekkürlerini belirttikten sonra gençlerle sohbet ederek sorularını cevapladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.