Yıldız oyuncu yığıldı kaldı!

05.03.2015 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Yıldız oyuncu yığıldı kaldı!

İngiltere Premier Lig'in 28. haftasında Tottenham ileSwensea City'nin karşı karşıya geldiği mücadelede korku dolu anlar yaşandı.

Swensea'nın Fransız oyuncusu Bafetimbi Gomis, 7. dakikada etrafında herhangi bir oyuncu yokken bir anda yerde kaldı. Baygın bir şekilde yayan Gomis'in etrafına koşuşan oyuncular başını ellerini arasına alırken, büyük bir tedirginlik yaşandı. Sağlık ekipleri anında oyuna dahil olurken, oyuncuya oksijen tedavisi uygulandı. Yaklaşık 8 dakikalık aranın ardından Gomis kendine gelirken, alkışlarla oyundan alındı ve yerine Nelson Oliveira mücadeleye dahil oldu. Güçlü forvetin, hastaneye kaldırılarak müşahade altına alındığı belirtildi. TEHLİKELİ BİR HASTALIĞI VAR! Süper Lig ekipleri ile de adı pek çok kez anılan Gomis 'Vazovagal senkop' adlı hastalığa sahip. Aşırı nem, sıcak, gerilim anlarında geçici şuur ve duruş kaybı yaşanıyor.  
İngiltere Premier Lig'in 28. haftasında Tottenham ileSwensea City'nin karşı karşıya geldiği mücadelede korku dolu anlar yaşandı.

Swensea'nın Fransız oyuncusu , 7. dakikada etrafında herhangi bir oyuncu yokken bir anda yerde kaldı. Baygın bir şekilde yayan Gomis'in etrafına koşuşan oyuncular başını ellerini arasına alırken, büyük bir tedirginlik yaşandı.

Sağlık ekipleri anında oyuna dahil olurken, oyuncuya oksijen tedavisi uygulandı. Yaklaşık 8 dakikalık aranın ardından Gomis kendine gelirken, alkışlarla oyundan alındı ve yerine Nelson Oliveira mücadeleye dahil oldu. Güçlü forvetin, hastaneye kaldırılarak müşahade altına alındığı belirtildi.

TEHLİKELİ BİR HASTALIĞI VAR!
Süper Lig ekipleri ile de adı pek çok kez anılan Gomis 'Vazovagal senkop' adlı hastalığa sahip. Aşırı nem, sıcak, gerilim anlarında geçici şuur ve duruş kaybı yaşanıyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.