Yıldız şampiyonluğu eşine armağan etti

Spor 06.01.2018 - 22:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yıldız şampiyonluğu eşine armağan etti

Yıldız şampiyonluğu eşine armağan etti

Hisareyn’i 2-1 mağlup ederek adını Süper Amatör Lig’e yazdıran Hidropaks Gebze Tayfunspor’da Teknik Direktör Fatih Yıldız maçın ardından büyük mutluluk yaşadı. Bordo beyazlı kulüpte daha önce görev yaptığı dönemde takımı 2.Küme’den Süper Amatör Lig’e kadar çıkaran Yıldız, Hidropaks Tayfunspor’a bir kez daha bu başarıyı yaşattı. ‘’BİRLİKTELİĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK’’ Sıcağı sıcağına duygularını paylaşan Yıldız, çok iyi bir ekip ve çok iyi bir arkadaşlık ortamlarının olduğunu, bu güzel birlikteliğin meyvasını da şampiyonlukla aldıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Hidropaks sponsorluğunda çok daha güçlü bir Tayfunspor ortaya çıktığını, başta Maruf Işıkdağ olmak üzere kendilerinden desteğini esirgemeyen tüm yöneticilere teşekkür eden Yıldız, sezonu namağlup şampiyon bitiren futbolcularını da unutmayarak, ‘’Onlarla gurur duyuyorum. Şampiyonluk analarının ak sütü gibi helaldir. Süper Amatör Lig, Hidropaks Gebze Tayfunspor camiasına hayırlı olsun’’dedi. ‘’EŞİM ŞAMPİYONLUĞUMUN GİZLİ MİMARİ’’ Hidropaks Gebze Tayfunspor’un tarihinde ikinci kez Süper Amatör Lig’e çıkmasının kendisine nasip olduğu için büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Teknik Direktör Fatih Yıldız, eşi Gül Yıldız’a ise ayrı bir parantez açtı. Başarısının gizli mimarının eşi Gül Yıldız olduğunu vurgulayan Yıldız, ‘’Her daim yanımda olarak bana olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli eşime teşekkür etmek istiyorum. Eşim, şampiyonluğumun gizli mimarı’’şeklinde konuştu.
Yıldız şampiyonluğu eşine armağan etti

Hisareyn’i 2-1 mağlup ederek adını Süper Amatör Lig’e yazdıran Hidropaks Gebze Tayfunspor’da Teknik Direktör Fatih Yıldız maçın ardından büyük mutluluk yaşadı. Bordo beyazlı kulüpte daha önce görev yaptığı dönemde takımı 2.Küme’den Süper Amatör Lig’e kadar çıkaran Yıldız, Hidropaks Tayfunspor’a bir kez daha bu başarıyı yaşattı.

’BİRLİKTELİĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK’’

Sıcağı sıcağına duygularını paylaşan Yıldız, çok iyi bir ekip ve çok iyi bir arkadaşlık ortamlarının olduğunu, bu güzel birlikteliğin meyvasını da şampiyonlukla aldıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Hidropaks sponsorluğunda çok daha güçlü bir Tayfunspor ortaya çıktığını, başta Maruf Işıkdağ olmak üzere kendilerinden desteğini esirgemeyen tüm yöneticilere teşekkür eden Yıldız, sezonu namağlup şampiyon bitiren futbolcularını da unutmayarak, ‘’Onlarla gurur duyuyorum. Şampiyonluk analarının ak sütü gibi helaldir. Süper Amatör Lig, Hidropaks Gebze Tayfunspor camiasına hayırlı olsun’’dedi.

‘’EŞİM ŞAMPİYONLUĞUMUN GİZLİ MİMARİ’’

Hidropaks Gebze Tayfunspor’un tarihinde ikinci kez Süper Amatör Lig’e çıkmasının kendisine nasip olduğu için büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Teknik Direktör Fatih Yıldız, eşi Gül Yıldız’a ise ayrı bir parantez açtı. Başarısının gizli mimarının eşi Gül Yıldız olduğunu vurgulayan Yıldız, ‘’Her daim yanımda olarak bana olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli eşime teşekkür etmek istiyorum. Eşim, şampiyonluğumun gizli mimarı’’şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.