Yıldız; “Törk gönüllerin başkanı!”

Darıca 17.04.2019 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yıldız; “Törk gönüllerin başkanı!”

31 Mart yerel seçimlerinde Darıca Belediye Başkan Adayı olan Yakup Törk, İYİ Parti Darıca İlçe Başkanlığı’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan İyi Parti İlçe Başkanı Özer Yıldız, “Yakup Törk kardeşimiz Darıca’ya başkan olamadı ama uzlaştırıcı bir siyasi üslupla gönüllerin başkanı oldu” dedi.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde öne çıkan ittifaklar 31 Mart yerel seçimlerinde de sürdürdü. Darıca’da adayını ilk açıklayan Millet İttifakı olmuştu. İttifaka göre Darıca’da aday çıkarmayacak, CHP’nin adayı olan İnşaat Yüksek Mühendisi Yakup Törk’ü destekleyeceklerdi. 10 yıldır adaylık için çalışan Törk, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne en hızlı başlayan aday oldu. Henüz Cumhur İttifakı’nda aday belirsizliği devam ederken Darıca’yı karış karış gezerek kendini anlatan Törk, seçimlerde sadece Darıca’da değil, Kocaeli’de de en çok konuşulan isim oldu. Ilımlı siyaseti ile gençlerin ve kadınların büyük desteğini alan Törk, her geçen gün hızına hız kattı.  KIYASIYA YARIŞTILAR Törk çalışmalarına devam ederken, Cumhur İttifakı’nın adayı 9 yıl ilçe başkanlığı yapan Muzaffer Bıyık oldu. Seçim yarışı ikili devam ederken, Saadet Partisi de Darıca’da seçime gireceklerini ifade ederek ilçe başkanlığı yapan Selim Çetinkaya’yı aday gösterdiler. Her aday seçimi kazanmak için çalıştı. 31 Mart yerel seçimlerinde Darıca sandığa gitti. Seçim gecesi Darıca Yüksek Seçim Kurulu’na giden Bıyık ve Törk arasındaki kıyasıya mücadelede sandıktan Bıyık çıktı. Seçim gecesi canlı yayınlarla an be an takipçilerine durum bildirimleri yapan Törk, Darıca Yüksek Seçim Kurulu önünde toplanan gençlere son bir açıklama yaparak çok az bir farkla kaybettiğini söyledi.  UZLAŞTIRICI SİYASET YAPTI Seçimin ardından seçim süreci boyunca kendine gelen ziyaret taleplerine yoğunluktan dolayı cevap veremediğini belirterek ziyaretlerine devam eden Törk, önceki akşam İyi Parti Darıca İlçe Başkanlığı’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette bir açıklama yapan İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız, “Biz seçimi kaybetmedik. Darıca ve Darıcalılar kayıp etti. Yakup Törk kardeşimiz Darıca’ya başkan olamadı ama uzlaştırıcı bir siyasi üslupla gönüllerin başkanı olmuş oldu. 31 Mart seçim sürecinde yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı ve eksiklerimizi hep birlikte değerlendirmiş olduk. Bundan sonrada Millet İttifakı ile birlikte uyum içerisinde çalışmalarımıza devam edilecektir” diye konuştu.  KÜBRA AKABALI
31 Mart yerel seçimlerinde Darıca Belediye Başkan Adayı olan Yakup Törk, İYİ Parti Darıca İlçe Başkanlığı’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan İyi Parti İlçe Başkanı Özer Yıldız, “Yakup Törk kardeşimiz Darıca’ya başkan olamadı ama uzlaştırıcı bir siyasi üslupla gönüllerin başkanı oldu” dedi.
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde öne çıkan ittifaklar 31 Mart yerel seçimlerinde de sürdürdü. Darıca’da adayını ilk açıklayan Millet İttifakı olmuştu. İttifaka göre Darıca’da aday çıkarmayacak, CHP’nin adayı olan İnşaat Yüksek Mühendisi Yakup Törk’ü destekleyeceklerdi. 10 yıldır adaylık için çalışan Törk, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne en hızlı başlayan aday oldu. Henüz Cumhur İttifakı’nda aday belirsizliği devam ederken Darıca’yı karış karış gezerek kendini anlatan Törk, seçimlerde sadece Darıca’da değil, Kocaeli’de de en çok konuşulan isim oldu. Ilımlı siyaseti ile gençlerin ve kadınların büyük desteğini alan Törk, her geçen gün hızına hız kattı. 
KIYASIYA YARIŞTILAR
Törk çalışmalarına devam ederken, Cumhur İttifakı’nın adayı 9 yıl ilçe başkanlığı yapan Muzaffer Bıyık oldu. Seçim yarışı ikili devam ederken, Saadet Partisi de Darıca’da seçime gireceklerini ifade ederek ilçe başkanlığı yapan Selim Çetinkaya’yı aday gösterdiler. Her aday seçimi kazanmak için çalıştı. 31 Mart yerel seçimlerinde Darıca sandığa gitti. Seçim gecesi Darıca Yüksek Seçim Kurulu’na giden Bıyık ve Törk arasındaki kıyasıya mücadelede sandıktan Bıyık çıktı. Seçim gecesi canlı yayınlarla an be an takipçilerine durum bildirimleri yapan Törk, Darıca Yüksek Seçim Kurulu önünde toplanan gençlere son bir açıklama yaparak çok az bir farkla kaybettiğini söyledi. 
UZLAŞTIRICI SİYASET YAPTI
Seçimin ardından seçim süreci boyunca kendine gelen ziyaret taleplerine yoğunluktan dolayı cevap veremediğini belirterek ziyaretlerine devam eden Törk, önceki akşam İyi Parti Darıca İlçe Başkanlığı’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette bir açıklama yapan İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız, “Biz seçimi kaybetmedik. Darıca ve Darıcalılar kayıp etti. Yakup Törk kardeşimiz Darıca’ya başkan olamadı ama uzlaştırıcı bir siyasi üslupla gönüllerin başkanı olmuş oldu. 31 Mart seçim sürecinde yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı ve eksiklerimizi hep birlikte değerlendirmiş olduk. Bundan sonrada Millet İttifakı ile birlikte uyum içerisinde çalışmalarımıza devam edilecektir” diye konuştu. 
KÜBRA AKABALI
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.