Yıldızınız parlasın!

Spor 13.04.2017 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yıldızınız parlasın!

GÖKHAN KÖSTERELİ VE HAYRULLAH BİLAZAER 3.LİG KARMASI’NA SEÇİLDİLER

Bu sezon gösterdikleri performansla futbol otoritelerinden tam not alan Darıca Gençlerbirliği’nin genç yıldızlarından kaleci Gökhan Köstereli ve Hayrullah Bilazer, 3.Lig karmasına seçildiler. Milli Takım antrenörleri ve TFF bölge antrenörlerinin sezon başından bu yana 3.Lig’de izlediği maçlar sonucunda belirlenen 3. Lig Karması 18 Nisan’da Antalya’da toplanıyor. 55 kulüpten seçilen oyuncular arasında Darıca Gençlerbirliği’nden iki isim yer aldı. Buna göre Antalya Emirhan Spor Kompleksi’nde 18-19 Nisan’da yapılacak karma maçlarında kaleci Gökhan Köstereli ve Hayrullah Bilazer de forma giyecek. 44 oyuncunun bulunduğu 3.Lig karması kendi arasında yapacağı maçlar ile Milli Takımlar oyuncu havuzunun genişletilmesini sağlayacak. HAYRO ÇALIŞTI VE FORMAYI KAPTI 2014-2015 sezonunun devre arasında Akçabat Sebatspor’dan Darıca Gençlerbirliği’ne transfer olan bek oyuncusu Hayrullah Bilazer, geçen sezon başarılı bir gelişim göstererek bu sezon formayı kaptı. Sarı yeşilli taraftarların da sevgilisi haline gelen 21 yaşındaki oyuncu, bitmek bilmeyen enerjisi ve hırsı ile sarı yeşilli temsilcimizin gücüne güç kattı. GÖKHAN TAKIMI YARIŞTA TUTTU Geçen sezonun devre arasında Eyüpspor’dan Darıca Gençlerbirliği’ne transfer olan kaleci Gökhan Köstereli de azimli çalışmasının sonucu formayı almayı başardı. Geçen sezon deneyimli kaleci Atilla Koca’nın arkasında yedek bekleyen genç eldiven, bu sezon kaleyi devralmayı başararak Darıca G.B’nin sigortası oldu. Gösterdiği başarılı performansla Darıca’ya bir çok maçta önemli puanlar kazandıran 24 yaşındaki eldiven, temsilcimizin şampiyonluk yarışında kalmasında önemli bir rol oynadı.
GÖKHAN KÖSTERELİ VE HAYRULLAH BİLAZAER 3.LİG KARMASI’NA SEÇİLDİLER

Bu sezon gösterdikleri performansla futbol otoritelerinden tam not alan Darıca Gençlerbirliği’nin genç yıldızlarından kaleci Gökhan Köstereli ve Hayrullah Bilazer, 3.Lig karmasına seçildiler.

Milli Takım antrenörleri ve TFF bölge antrenörlerinin sezon başından bu yana 3.Lig’de izlediği maçlar sonucunda belirlenen 3. Lig Karması 18 Nisan’da Antalya’da toplanıyor. 55 kulüpten seçilen oyuncular arasında Darıca Gençlerbirliği’nden iki isim yer aldı. Buna göre Antalya Emirhan Spor Kompleksi’nde 18-19 Nisan’da yapılacak karma maçlarında kaleci Gökhan Köstereli ve Hayrullah Bilazer de forma giyecek. 44 oyuncunun bulunduğu 3.Lig karması kendi arasında yapacağı maçlar ile Milli Takımlar oyuncu havuzunun genişletilmesini sağlayacak.

HAYRO ÇALIŞTI VE FORMAYI KAPTI

2014-2015 sezonunun devre arasında Akçabat Sebatspor’dan Darıca Gençlerbirliği’ne transfer olan bek oyuncusu Hayrullah Bilazer, geçen sezon başarılı bir gelişim göstererek bu sezon formayı kaptı. Sarı yeşilli taraftarların da sevgilisi haline gelen 21 yaşındaki oyuncu, bitmek bilmeyen enerjisi ve hırsı ile sarı yeşilli temsilcimizin gücüne güç kattı.

GÖKHAN TAKIMI YARIŞTA TUTTU

Geçen sezonun devre arasında Eyüpspor’dan Darıca Gençlerbirliği’ne transfer olan kaleci Gökhan Köstereli de azimli çalışmasının sonucu formayı almayı başardı. Geçen sezon deneyimli kaleci Atilla Koca’nın arkasında yedek bekleyen genç eldiven, bu sezon kaleyi devralmayı başararak Darıca G.B’nin sigortası oldu. Gösterdiği başarılı performansla Darıca’ya bir çok maçta önemli puanlar kazandıran 24 yaşındaki eldiven, temsilcimizin şampiyonluk yarışında kalmasında önemli bir rol oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.