19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yıldızlı, “Bizi takip etmeye devam edin”

Siyaset 08.05.2020 - 14:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldızlı, “Bizi takip etmeye devam edin”

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı ve il yönetimi Korona virüsü nedeni ile çalışmalarına sosyal mesafe aralığını koruyarak devam ederken bir yandan İhtiyaç sahiplerine destek kampanyası ile ulaşıp, bir yandan da gündeme dair önemli konuları sosyal medya üzerinden konuklarıyla birlikte masaya yatırıyor. Önceki hafta gerçekleştirdikleri "İnfaz Yasası" ile ilgili canlı yayınla da takdir toplayan Başkan Yıldızlı ve ekibi yeni bir canlı yayınla, "Pandemi Sürecinde Tarım Gıda Zinciri: Kır ve Kent Yoksulu Adına Yeni Bir Düzen" isimli dijital konferansla vatandaşlarla buluşacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Özgür Harun Yıldızlı; “Bu tarz yayınlarımıza devam edeceğimizi, gündemdeki konuların her zaman olduğu gibi takipçisi olacağımızı ve vatandaşlarımızı da bu konuda bilinçlendirmek adına elimizden geleni yapacağımızı daha önce de ifade etmiştik. Bu bağlamda pandemi sürecini esas alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İstanbul Milletvekilimiz, TBMM Adalet Komisyonu CHP Gurup Sözcüsü Av. Zeynel Emre ile gerçekleştirdiğimiz İnfaz Yasası ile ilgili yayınımız oldukça verimli oldu ve beğeni topladı. Şimdi sıra başka bir önemli konu olan tarım, gıda ve yoksulluk da” şeklinde konuştu. “TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR” Sözlerine devam eden Yıldızlı; “Bu önemli konuları da dalında uzman olan CHP PM Üyesi Doç. Dr. Gökhan Günaydın’ın katılımıyla, 9 Mayıs Cumartesi günü saat 21.30'da Facebook sayfamızdan gerçekleştireceğiz. "Pandemi Sürecinde Tarım Gıda Zinciri: Kır ve Kent Yoksulu Adına Yeni Bir Düzen" isimli dijital konferansımıza bütün vatandaşlarımız davetlidir. Bizi izlemeye devam etsinler. Önemli konular, kıymetli konuklarımız ile sürprizlerimiz var” dedi. 

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı ve il yönetimi Korona virüsü nedeni ile çalışmalarına sosyal mesafe aralığını koruyarak devam ederken bir yandan İhtiyaç sahiplerine destek kampanyası ile ulaşıp, bir yandan da gündeme dair önemli konuları sosyal medya üzerinden konuklarıyla birlikte masaya yatırıyor.

Önceki hafta gerçekleştirdikleri "İnfaz Yasası" ile ilgili canlı yayınla da takdir toplayan Başkan Yıldızlı ve ekibi yeni bir canlı yayınla, "Pandemi Sürecinde Tarım Gıda Zinciri: Kır ve Kent Yoksulu Adına Yeni Bir Düzen" isimli dijital konferansla vatandaşlarla buluşacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Özgür Harun Yıldızlı; “Bu tarz yayınlarımıza devam edeceğimizi, gündemdeki konuların her zaman olduğu gibi takipçisi olacağımızı ve vatandaşlarımızı da bu konuda bilinçlendirmek adına elimizden geleni yapacağımızı daha önce de ifade etmiştik. Bu bağlamda pandemi sürecini esas alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İstanbul Milletvekilimiz, TBMM Adalet Komisyonu CHP Gurup Sözcüsü Av. Zeynel Emre ile gerçekleştirdiğimiz İnfaz Yasası ile ilgili yayınımız oldukça verimli oldu ve beğeni topladı. Şimdi sıra başka bir önemli konu olan tarım, gıda ve yoksulluk da” şeklinde konuştu.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”

Sözlerine devam eden Yıldızlı; “Bu önemli konuları da dalında uzman olan CHP PM Üyesi Doç. Dr. Gökhan Günaydın’ın katılımıyla, 9 Mayıs Cumartesi günü saat 21.30'da Facebook sayfamızdan gerçekleştireceğiz. "Pandemi Sürecinde Tarım Gıda Zinciri: Kır ve Kent Yoksulu Adına Yeni Bir Düzen" isimli dijital konferansımıza bütün vatandaşlarımız davetlidir. Bizi izlemeye devam etsinler. Önemli konular, kıymetli konuklarımız ile sürprizlerimiz var” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.