Yıldızlı’dan CHP’yi eleştirenlere tepki!

Siyaset 29.04.2020 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldızlı’dan CHP’yi eleştirenlere tepki!

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı’dan CHP’ye yönelik yapılan eleştirilere açıklama yaptı. Başkan Yıldızlı açıklamasında; “Ülke olarak salgınla mücadeleden geçtiğimiz bugünlerde birlik ve beraberlik ruhuna daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Siyasal partiler olarak bütün enerjimizi salgınla mücadeleye vermemiz elzem iken, bazı açıklamaları akıl tutulması olarak görmekteyiz” dedi. “BİZİ AĞIZLARINA ALIRKEN BİR KERE DAHA DÜŞÜNSÜNLER” Yıldızlı; “Küçük esnaf, tarım işçisi, gündelik çalışanlar, kahvehanelerde çalışanlar, kuaförler ve yoksulluğu her geçen gün katlanan milletimizin onlarca sorunu dururken, siyasal iktidarın gölgesinde politika üretmeyi kendilerine marifet sanan bazı politikacıların açıklamalarını ibretle izlemekteyiz.  Savaş meydanlarında kurulan ve devletin kurumsallaşmasında tarihsel bir misyon üstlenen Cumhuriyet Halk Partisi'ni terör örgütleriyle ilişkilendirmek siyasal aymazlıktan öteye gitmez. Çadır mahkemeleri kuran, terör örgütleriyle pazarlık yapan ve hatta ‘Ne istediniz de vermedik’ diyen bir anlayışa payandalık yapan siyasal düşüncenin, Cumhuriyet Halk Partisini ağzına alırken bir kere daha düşünmesini tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu. “UYARIYORUZ! “Cumuriyet Halk Partisi bütün kurumlarıyla topyekûn salgınla mücadele için seferber olmuşken, yerel yönetimlerimiz millet nezdinde ilk sınavı başarıyla geçmişken, bizi terörle ilişkilendiren anlayışların milli şuurlarından ve siyasal ahlâklarından şüphe duyarız” diyen Yıldızlı; “Siyasetini saraya sıkıştıranları, beş âdet maske dağıtamayanları ve milletten kopan siyasal anlayışları bir kere daha uyarıyoruz! Siz ne yaparsanız yapın partimizin milletle olan gönül bağı her geçen gün daha da artmaktadır. Bu tür mesnetsiz açıklamalar partimizin iktidara yürüyüşünü hızlandırmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi ile iyilikte yarışamayanlar elbette bundan sonra da bu açıklamalarına devam edecektir. Kutuplaşmayı kendilerine siyasal rant olarak görenler, Cumhuriyet Halk Partisini bu tuzağa düşüremeyeceklerini iyi bilmelidirler. Cumhuriyet Halk Partisi'nin temel amacı 83 milyonun derdine derman olmaktır” ifadelerini kullandı. “BU SÖZLERDEN NASİPLENMELERİ DİLEĞİYLE” Başkan Yıldızlı; “Bu duygu ve düşüncelerle iktidarda olanlara ve kendilerini iktidarın bir parçası sayanlara Aliya İzzet Begoviç'in tarihsel ve oldukça anlamlı olan sözlerini hatırlatmak isterim; " İktidara gelirseniz, hâl ve hareketlerinize dikkat edin. Kibirli olmayın, kendini beğenmişlik etmeyin. Size ait olmayan şeyleri almayın, güçsüzlere yardım edin ve ahlâk kurallarına uyun. Unutmayın ki sonsuz iktidar yoktur. Her iktidar geçicidir ve herkes er veya geç önce milletin ve nihayet Allah'ın önünde hesap verecektir".  Bu sözlerin kendini bilmezlerce benimsenmesi ve yol gösterici olması dileğiyle kamuoyuna saygılarımla”…

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı’dan CHP’ye yönelik yapılan eleştirilere açıklama yaptı. Başkan Yıldızlı açıklamasında; “Ülke olarak salgınla mücadeleden geçtiğimiz bugünlerde birlik ve beraberlik ruhuna daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Siyasal partiler olarak bütün enerjimizi salgınla mücadeleye vermemiz elzem iken, bazı açıklamaları akıl tutulması olarak görmekteyiz” dedi.

“BİZİ AĞIZLARINA ALIRKEN BİR KERE DAHA DÜŞÜNSÜNLER”

Yıldızlı; “Küçük esnaf, tarım işçisi, gündelik çalışanlar, kahvehanelerde çalışanlar, kuaförler ve yoksulluğu her geçen gün katlanan milletimizin onlarca sorunu dururken, siyasal iktidarın gölgesinde politika üretmeyi kendilerine marifet sanan bazı politikacıların açıklamalarını ibretle izlemekteyiz.  Savaş meydanlarında kurulan ve devletin kurumsallaşmasında tarihsel bir misyon üstlenen Cumhuriyet Halk Partisi'ni terör örgütleriyle ilişkilendirmek siyasal aymazlıktan öteye gitmez. Çadır mahkemeleri kuran, terör örgütleriyle pazarlık yapan ve hatta ‘Ne istediniz de vermedik’ diyen bir anlayışa payandalık yapan siyasal düşüncenin, Cumhuriyet Halk Partisini ağzına alırken bir kere daha düşünmesini tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu.

“UYARIYORUZ!

“Cumuriyet Halk Partisi bütün kurumlarıyla topyekûn salgınla mücadele için seferber olmuşken, yerel yönetimlerimiz millet nezdinde ilk sınavı başarıyla geçmişken, bizi terörle ilişkilendiren anlayışların milli şuurlarından ve siyasal ahlâklarından şüphe duyarız” diyen Yıldızlı; “Siyasetini saraya sıkıştıranları, beş âdet maske dağıtamayanları ve milletten kopan siyasal anlayışları bir kere daha uyarıyoruz! Siz ne yaparsanız yapın partimizin milletle olan gönül bağı her geçen gün daha da artmaktadır. Bu tür mesnetsiz açıklamalar partimizin iktidara yürüyüşünü hızlandırmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi ile iyilikte yarışamayanlar elbette bundan sonra da bu açıklamalarına devam edecektir. Kutuplaşmayı kendilerine siyasal rant olarak görenler, Cumhuriyet Halk Partisini bu tuzağa düşüremeyeceklerini iyi bilmelidirler. Cumhuriyet Halk Partisi'nin temel amacı 83 milyonun derdine derman olmaktır” ifadelerini kullandı.

“BU SÖZLERDEN NASİPLENMELERİ DİLEĞİYLE”

Başkan Yıldızlı; “Bu duygu ve düşüncelerle iktidarda olanlara ve kendilerini iktidarın bir parçası sayanlara Aliya İzzet Begoviç'in tarihsel ve oldukça anlamlı olan sözlerini hatırlatmak isterim; " İktidara gelirseniz, hâl ve hareketlerinize dikkat edin. Kibirli olmayın, kendini beğenmişlik etmeyin. Size ait olmayan şeyleri almayın, güçsüzlere yardım edin ve ahlâk kurallarına uyun. Unutmayın ki sonsuz iktidar yoktur. Her iktidar geçicidir ve herkes er veya geç önce milletin ve nihayet Allah'ın önünde hesap verecektir".  Bu sözlerin kendini bilmezlerce benimsenmesi ve yol gösterici olması dileğiyle kamuoyuna saygılarımla”…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.