19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yılmaz, CHP’den meclis üyesi aday adayı oldu

Darıca 24.10.2018 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yılmaz, CHP’den meclis üyesi aday adayı oldu

MMO Gebze Yürütme Kurulu Üyesi Can Bulut Yılmaz görevinden istifa ederek CHP’den Darıca Belediye Meclisi’ne aday adayı oldu.

Belediye başkan adaylığında Yakup Törk ile yarışmasına kesin gözüyle bakılan CHP Darıca, belediye meclis üyeliklerinde de çok iddialı. Bugüne kadar yapılan aday adaylığı başvurularında nitelikler hayli dikkat çekerken TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyesi Makine Mühendisi Can Bulut Yılmaz da yarışa dahil oldu. Yılmaz, MMO Gebze’deki görevinden istifa ettikten sonra hazırladığı aday adaylığı dosyasını CHP Darıca İlçe Başkanvekili Gürel Yıldırım’a teslim etti. CAN BULUT YILMAZ KİMDİR? 1968’de Kars’tan Darıca’ya göç eden bir ailenin bireyi olarak 1981 yılında, o dönemdeki hastane yetersizliğinden ötürü İstanbul’da dünyaya geldi. 37 yıldır Darıca’da yaşıyor. İlk, orta ve lise tahsilini Darıca’da tamamladıktan sonra 2001’de Kocaeli Üniversitesi Makine Teknikerliği, 2005’te Doğu Akdeniz Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun oldu. 2015’te Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı (İGU) belgesini aldı. TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği’nde 8 ve 14’ncü dönem yürütme kurulu üyeliği, 13’ncü dönem İSG Komisyon Başkanlığı yaptı. Askerlik sonrası aile şirketinde mühendis olarak çalışmaya başladı. 2013’te kardeşi ile beraber mimarlık, inşaat ve mühendislik alanlarında faaliyet gösteren şirketini kurdu. 2004 – 2009 arası Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyeliği yapan Ekber Yılmaz’ın oğlu. Hülya Yılmaz ile evli. Çiftin Ata Ekber ve Yağız Deniz adlı iki oğulları var.
MMO Gebze Yürütme Kurulu Üyesi Can Bulut Yılmaz görevinden istifa ederek CHP’den Darıca Belediye Meclisi’ne aday adayı oldu.

Belediye başkan adaylığında Yakup Törk ile yarışmasına kesin gözüyle bakılan CHP Darıca, belediye meclis üyeliklerinde de çok iddialı. Bugüne kadar yapılan aday adaylığı başvurularında nitelikler hayli dikkat çekerken TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyesi Makine Mühendisi Can Bulut Yılmaz da yarışa dahil oldu. Yılmaz, MMO Gebze’deki görevinden istifa ettikten sonra hazırladığı aday adaylığı dosyasını CHP Darıca İlçe Başkanvekili Gürel Yıldırım’a teslim etti.

CAN BULUT YILMAZ KİMDİR?

1968’de Kars’tan Darıca’ya göç eden bir ailenin bireyi olarak 1981 yılında, o dönemdeki hastane yetersizliğinden ötürü İstanbul’da dünyaya geldi. 37 yıldır Darıca’da yaşıyor. İlk, orta ve lise tahsilini Darıca’da tamamladıktan sonra 2001’de Kocaeli Üniversitesi Makine Teknikerliği, 2005’te Doğu Akdeniz Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun oldu. 2015’te Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı (İGU) belgesini aldı. TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği’nde 8 ve 14’ncü dönem yürütme kurulu üyeliği, 13’ncü dönem İSG Komisyon Başkanlığı yaptı. Askerlik sonrası aile şirketinde mühendis olarak çalışmaya başladı. 2013’te kardeşi ile beraber mimarlık, inşaat ve mühendislik alanlarında faaliyet gösteren şirketini kurdu. 2004 – 2009 arası Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyeliği yapan Ekber Yılmaz’ın oğlu. Hülya Yılmaz ile evli. Çiftin Ata Ekber ve Yağız Deniz adlı iki oğulları var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.