19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yılmaz’dan ‘Mürekkep Sistemi Geri Gelsin’ Çağrısı

Siyaset 22.07.2018 - 16:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yılmaz’dan ‘Mürekkep Sistemi Geri Gelsin’ Çağrısı

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz daha önceden seçimlerde kullanılan mürekkep sisteminin geri gelmesi gerektiğini açıkladı.

12 Eylül 2010’da gerçekleştirilen referandumdan bu yana 8 yıldır kullanılmayan mürekkep sistemine CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak değindi. Mürekkep sisteminin tekrar gelmesi gerektiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Önümüzde ki süreçte belediye seçimlerin de başarılı olmamız için ve sandığa giren oyların gerçek yansımasını görmek istiyorsak. Mutlaka seçim sistemi değiştirilmelidir aksi durum da başarılı olmamız mümkün değildir. Sistemin değişmesi için lütfen kamuoyu oluşturalım ve tırnak boyası mutlak geri gelmeli.” dedi.   HABER: KÜBRA AKABALI
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz daha önceden seçimlerde kullanılan mürekkep sisteminin geri gelmesi gerektiğini açıkladı.

12 Eylül 2010’da gerçekleştirilen referandumdan bu yana 8 yıldır kullanılmayan mürekkep sistemine CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak değindi. Mürekkep sisteminin tekrar gelmesi gerektiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Önümüzde ki süreçte belediye seçimlerin de başarılı olmamız için ve sandığa giren oyların gerçek yansımasını görmek istiyorsak. Mutlaka seçim sistemi değiştirilmelidir aksi durum da başarılı olmamız mümkün değildir. Sistemin değişmesi için lütfen kamuoyu oluşturalım ve tırnak boyası mutlak geri gelmeli.” dedi.

 

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.