19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yılmaz’dan seçim değerlendirmesi!

Çayırova 25.05.2018 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yılmaz’dan seçim değerlendirmesi!

Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Hikmet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Hikmet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. Yılmaz değerlendirmesinde, “Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri, Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin gayretleri ve Cumhurbaşkanının onayı ile erken bir tarihe alındı. Durum bunun tersi olmuş olsaydı ve olağan seçim tarihini beklemiş olsaydık; Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini ne türlü komplolar ve ne tür felaketlerle karşı karşıya kalacağını tahmin dahi edemezdik.” dedi. “KARA PROPAGANDALAR DIŞ MİHRAKLARI SEVİNDİRİYOR” Yılmaz, “Erken seçim tarihinin netleştiği 18.04.2018'den itibaren yedi düvel tarafından başlatılan dayatmalar, Türk milletine karşı yürütülen pervasız saldırılar, diplomasi, bürokrasi ve ekonomi alanında da baş göstermiştir. Yılbaşında ekonomi, sanayi ve ticaret alanında, bir önceki yıla göre yükseliş yakalayan piyasalar döviz kurlarındaki düzensiz hareketlilikle birlikte faiz tartışmaları ve FED'in tutarsız açıklamaları sonrasında güvensizlik ortamı oluşturulmuştur. Planlı ve sistemli bir şekilde başlatılan kara propagandalar dış mihrakları sevindirmekte, kuduz köpek misali tehditler savurmalarına neden olmaktadır. Coğrafyamız adeta bir cenk meydanını andırmakta karşımızda yetmiş iki millet, içimizde yerli işbirlikçiler gardını almış vaziyette pusudadır. Türk milleti uyanık olmalı, metanet ve sabrın her güçlüğü ortadan kaldıracağını idrak etmelidir.” şeklinde konuştu. “BAHÇELİ, BUHRANLI DÖNEMLERE IŞIK TUTMUŞTUR” Yılmaz, “Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin Türk milleti ve devleti için bugüne kadar ortaya koyduğu duruş, cesaret ve kararlılığı; karanlık ve buhranlı dönemlere ışık tutmuştur. Tarih Türk milletini Malazgirt'te, İstanbul'da, Viyana'da, Saraybosna'da, Trablusgarp'ta, Çanakkale'de, Allah-u Ekber Dağlarında, Cerablus'ta ve Afrin'de nasıl haklı ve güçlü olarak yazdıysa 25 Haziran sabahında da aynı kudret ve ihtişamıyla yazacaktır.” dedi.
Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Hikmet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Hikmet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. Yılmaz değerlendirmesinde, “Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri, Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin gayretleri ve Cumhurbaşkanının onayı ile erken bir tarihe alındı. Durum bunun tersi olmuş olsaydı ve olağan seçim tarihini beklemiş olsaydık; Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini ne türlü komplolar ve ne tür felaketlerle karşı karşıya kalacağını tahmin dahi edemezdik.” dedi.

“KARA PROPAGANDALAR DIŞ MİHRAKLARI SEVİNDİRİYOR”

Yılmaz, “Erken seçim tarihinin netleştiği 18.04.2018'den itibaren yedi düvel tarafından başlatılan dayatmalar, Türk milletine karşı yürütülen pervasız saldırılar, diplomasi, bürokrasi ve ekonomi alanında da baş göstermiştir. Yılbaşında ekonomi, sanayi ve ticaret alanında, bir önceki yıla göre yükseliş yakalayan piyasalar döviz kurlarındaki düzensiz hareketlilikle birlikte faiz tartışmaları ve FED'in tutarsız açıklamaları sonrasında güvensizlik ortamı oluşturulmuştur. Planlı ve sistemli bir şekilde başlatılan kara propagandalar dış mihrakları sevindirmekte, kuduz köpek misali tehditler savurmalarına neden olmaktadır. Coğrafyamız adeta bir cenk meydanını andırmakta karşımızda yetmiş iki millet, içimizde yerli işbirlikçiler gardını almış vaziyette pusudadır. Türk milleti uyanık olmalı, metanet ve sabrın her güçlüğü ortadan kaldıracağını idrak etmelidir.” şeklinde konuştu.

“BAHÇELİ, BUHRANLI DÖNEMLERE IŞIK TUTMUŞTUR”

Yılmaz, “Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin Türk milleti ve devleti için bugüne kadar ortaya koyduğu duruş, cesaret ve kararlılığı; karanlık ve buhranlı dönemlere ışık tutmuştur. Tarih Türk milletini Malazgirt'te, İstanbul'da, Viyana'da, Saraybosna'da, Trablusgarp'ta, Çanakkale'de, Allah-u Ekber Dağlarında, Cerablus'ta ve Afrin'de nasıl haklı ve güçlü olarak yazdıysa 25 Haziran sabahında da aynı kudret ve ihtişamıyla yazacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.