19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yılmaz’dan skandal öneri!

Siyaset 05.12.2019 - 16:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yılmaz’dan skandal öneri!

Kadın cinayetlerinin her geçen gün canımızı yakmaya devam ettiği bu günlerde, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, skandal bir öneride bulundu. Son yıllarda kadın cinayetleri ile canımız çok yandı. Son olarak Ordu’da balerin Ceren Özdemir’i (20) evinin kapısının önünde kalbinden bıçaklayarak öldürüldü. Hemen hemen her platformda kadın cinayetlerinin nasıl önleneceği konusu tartışılırken, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’dan skandal bir öneri geldi.  Sosyal medya hesabında bir paylaşım yapan Yılmaz, kadınlara silah taşıma ruhsat verilmesini istedi. KENDİNDEN BEKLENENİ YAPIYOR “Onlara nefsi müdafaa hakkı tanınmalı” diyen Yılmaz bir, adeta kadınların silahlı çatışmaya girmesini, yaşan sorunun daha da büyümesini istedi.  Cinayetlere ve şiddete en fazla karşı duran ve bu konuda önemli çalışmalar yapan CHP’nin bir ilçe başkanın adeta “vahşi batı” özlemi tutumu ise büyük tepki çekti. HDP’yi, CHP’nin kardeş partisi yaparak skandala imza atan Musa Yılmaz, yine kendine bekleneni yapmaya devam ediyor.  

Kadın cinayetlerinin her geçen gün canımızı yakmaya devam ettiği bu günlerde, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, skandal bir öneride bulundu.

Son yıllarda kadın cinayetleri ile canımız çok yandı. Son olarak Ordu’da balerin Ceren Özdemir’i (20) evinin kapısının önünde kalbinden bıçaklayarak öldürüldü. Hemen hemen her platformda kadın cinayetlerinin nasıl önleneceği konusu tartışılırken, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’dan skandal bir öneri geldi.  Sosyal medya hesabında bir paylaşım yapan Yılmaz, kadınlara silah taşıma ruhsat verilmesini istedi.

KENDİNDEN BEKLENENİ YAPIYOR

“Onlara nefsi müdafaa hakkı tanınmalı” diyen Yılmaz bir, adeta kadınların silahlı çatışmaya girmesini, yaşan sorunun daha da büyümesini istedi.  Cinayetlere ve şiddete en fazla karşı duran ve bu konuda önemli çalışmalar yapan CHP’nin bir ilçe başkanın adeta “vahşi batı” özlemi tutumu ise büyük tepki çekti. HDP’yi, CHP’nin kardeş partisi yaparak skandala imza atan Musa Yılmaz, yine kendine bekleneni yapmaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.