GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Yılmaz, Darıca da vatandaşlarla bir araya geldi

Darıca 27.03.2017 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yılmaz, Darıca da vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Darıca’da ziyaretlerde bulundu.

  AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Darıca Osmangazi Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Darıca Şehit Hasan Kaya Kız İmam Hatip Lisesini ziyaret eden vekil Yılmaz, okulda incelemelerde bulundu. Okul yönetiminden bilgiler de alan Mehmet Akif Yılmaz, öğrencilere de kısa bir konuşma yaptı. Ardından Darıca Şehit Polis Edip Zengin Anadolu Lisesini ziyaret eden Yılmaz, burada da okulun sorunlarını dinledi ve incelemelerde bulundu.   ESNAF ZİYARETİ Darıca Osmangazi mahallesinde yoğun bir program geçiren Yılmaz, Osmangazi Mahalle esnafını da unutmadı. Osmangazi Mahallesi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunan vekil Yılmaz, 16 Nisan Yeni Anayasa referandumu için destek istedi.   EV TOPLANTILARINA KATILDI Osmangazi Mahallesinde son olarak ev toplantısı gerçekleştiren vekil Yılmaz, burada da vatandaşın 16 Nisan Yeni Anayasa referandumu hakkında sorularını yanıtladı. Bir ev toplantısı da Bayramoğlu Mahallesinde yapan Mehmet Akif Yılmaz’ın gündemi yine aynıydı.   GENÇLERLE BULUŞTU Darıca’da yoğun bir gün geçiren Vekil Yılmaz, Kâzımkarabekir Mahallesinde gençlerle buluştu. Gençlerle Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi üzerine konuşan Mehmet Akif Yılmaz, gençlere yaptığı konuşmada; “Yeni Anayasa’da seçilme yaşı 25’den 18’e iniyor gençlerimizin temsil noktasında siyasete daha aktif katılımı ile meclis daha dinamik bir hal alacak. Sizlere vermiş olduğumuz önem her zaman ki gibi yüksek.” Dedi.   STK ZİYARETİ Kâzımkarabekir Mahallesinde birde STK ziyareti yapan Yılmaz, Zonguldaklılar Derneğine konuk oldu. Burada da gündemi 16 Nisan Yeni Anayasa referandumu olan Yılmaz; “Ülkemiz yeni ve güçlü bir döneme giriyor. Artık birilerinin emirleriyle yönetilen değil milletin istekleriyle yönetilen bir ülke olacağız. Geçmişte ki acı darbe örnekleri tamamen ortadan kalkarak hâkimiyet-i Milliye anlayışı bizim merkeze aldığımız anlayış olacaktı.” Dedi. EV TOPLANTISI İLE SONLANDIRDI Ziyaretlerinin sonunda Kâzımkarabekir Mahallesinde ev toplantısı gerçekleştiren Yılmaz’a burada da vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Gündeme dair soruları cevaplayan Yılmaz, programın sonunda bir de hatıra fotoğrafı çekilerek Darıca’dan ayrıldı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Darıca’da ziyaretlerde bulundu.

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Darıca Osmangazi Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Darıca Şehit Hasan Kaya Kız İmam Hatip Lisesini ziyaret eden vekil Yılmaz, okulda incelemelerde bulundu. Okul yönetiminden bilgiler de alan Mehmet Akif Yılmaz, öğrencilere de kısa bir konuşma yaptı. Ardından Darıca Şehit Polis Edip Zengin Anadolu Lisesini ziyaret eden Yılmaz, burada da okulun sorunlarını dinledi ve incelemelerde bulundu.

 

ESNAF ZİYARETİ

Darıca Osmangazi mahallesinde yoğun bir program geçiren Yılmaz, Osmangazi Mahalle esnafını da unutmadı. Osmangazi Mahallesi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunan vekil Yılmaz, 16 Nisan Yeni Anayasa referandumu için destek istedi.

 

EV TOPLANTILARINA KATILDI

Osmangazi Mahallesinde son olarak ev toplantısı gerçekleştiren vekil Yılmaz, burada da vatandaşın 16 Nisan Yeni Anayasa referandumu hakkında sorularını yanıtladı. Bir ev toplantısı da Bayramoğlu Mahallesinde yapan Mehmet Akif Yılmaz’ın gündemi yine aynıydı.

 

GENÇLERLE BULUŞTU

Darıca’da yoğun bir gün geçiren Vekil Yılmaz, Kâzımkarabekir Mahallesinde gençlerle buluştu. Gençlerle Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi üzerine konuşan Mehmet Akif Yılmaz, gençlere yaptığı konuşmada; “Yeni Anayasa’da seçilme yaşı 25’den 18’e iniyor gençlerimizin temsil noktasında siyasete daha aktif katılımı ile meclis daha dinamik bir hal alacak. Sizlere vermiş olduğumuz önem her zaman ki gibi yüksek.” Dedi.

 

STK ZİYARETİ

Kâzımkarabekir Mahallesinde birde STK ziyareti yapan Yılmaz, Zonguldaklılar Derneğine konuk oldu. Burada da gündemi 16 Nisan Yeni Anayasa referandumu olan Yılmaz; “Ülkemiz yeni ve güçlü bir döneme giriyor. Artık birilerinin emirleriyle yönetilen değil milletin istekleriyle yönetilen bir ülke olacağız. Geçmişte ki acı darbe örnekleri tamamen ortadan kalkarak hâkimiyet-i Milliye anlayışı bizim merkeze aldığımız anlayış olacaktı.” Dedi.

EV TOPLANTISI İLE SONLANDIRDI

Ziyaretlerinin sonunda Kâzımkarabekir Mahallesinde ev toplantısı gerçekleştiren Yılmaz’a burada da vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Gündeme dair soruları cevaplayan Yılmaz, programın sonunda bir de hatıra fotoğrafı çekilerek Darıca’dan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.