Yılmaz Gazetecileri Unutmadı

Çayırova 24.07.2017 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yılmaz Gazetecileri Unutmadı

Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Hikmet Yılmaz 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle sosyal medyadan bir mesaj paylaşımında bulundu.

Çayırova Ülkü Ocağı Başkanlığı Gazete ve Basın Bayramı Basın Açıklaması İsmi TV'lerde Altyazı Olarak Bile Geçmedi. Çünkü Adı 'Hrant' Değil 'Cengiz'di. Devleti ve Milleti adına taraflı olan Tüm Gazete ve Basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun...   Zindanın ışığında, aydınlanan ülkü yolunda,neferlik görevini yerine getiren. Yıllarca şehadet dusleyen Ülküdaşımız, ağabeyimiz, bayrağımıza kan ve yıldız olan Şehit Gazeteci Cengiz Akyıldız.  12 eylüle kafa tutan, koca yüreğine Esenyurt'un göbeğinde bir kurşun değdi. Sadece Cengiz Ağabey değil hepimizi öldürdü. Görevi başındaydı aslında, uzak yakın demeden giderdi her çağrılan yere. Vatan deyince akan suyu durduran, Derviş yüreği, ağır yara almış ve dayanamamıştı.  Aslında Cengiz Ağabey herkesin gönlüne taht kuran, tasmedresenin yiğit eri idi. Gençlik yıllarını zindanlarda geçirmiş, "Ben bu davanın çaycısı olurum" deyişine şahit olmuştuk. Evet o şimdi şehit ve yüce Türk milleti buna şahit !  Canının kıymeti yoktu. Ağaç tepesi, duvar tepesi demez Türkmen beyini adım adım takip ederdi. Bir keresinde Devlet Bahçeli bey talimat vermiş "Cengiz'e söyleyin insin aşağıya bir kaza olacak" demişti... Ülkücü basının Gözbebeği idi Cengiz Ağabey. 26 Ocak 2014 günü yine Devlet Beyinin emrinde, kahpe şehir eskiyalarinin kurşunları ile toprağa düştü.  Değerli basın mensuplarımız, Çayırova ülkü ocakları olarak sizlerin ve Cengiz ağabeyimizin Gazeteciler gününü kutlarız. Gazeteci Şehidimizi sizlerin huzurunda yad eder. Ve yine onun sözü ile Ahde Vefa İmandandir diyerek. Şehidimizi Unutmayacagimiz ve Unutturmayacagimiza and içeriz.
Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Hikmet Yılmaz 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle sosyal medyadan bir mesaj paylaşımında bulundu.

Çayırova Ülkü Ocağı Başkanlığı Gazete ve Basın Bayramı Basın Açıklaması

İsmi TV'lerde Altyazı Olarak Bile Geçmedi. Çünkü Adı 'Hrant' Değil 'Cengiz'di. Devleti ve Milleti adına taraflı olan Tüm Gazete ve Basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun...

 

Zindanın ışığında, aydınlanan ülkü yolunda,neferlik görevini yerine getiren. Yıllarca şehadet dusleyen Ülküdaşımız, ağabeyimiz, bayrağımıza kan ve yıldız olan Şehit Gazeteci Cengiz Akyıldız. 
12 eylüle kafa tutan, koca yüreğine Esenyurt'un göbeğinde bir kurşun değdi. Sadece Cengiz Ağabey değil hepimizi öldürdü. Görevi başındaydı aslında, uzak yakın demeden giderdi her çağrılan yere. Vatan deyince akan suyu durduran, Derviş yüreği, ağır yara almış ve dayanamamıştı. 
Aslında Cengiz Ağabey herkesin gönlüne taht kuran, tasmedresenin yiğit eri idi. Gençlik yıllarını zindanlarda geçirmiş, "Ben bu davanın çaycısı olurum" deyişine şahit olmuştuk. Evet o şimdi şehit ve yüce Türk milleti buna şahit ! 
Canının kıymeti yoktu. Ağaç tepesi, duvar tepesi demez Türkmen beyini adım adım takip ederdi. Bir keresinde Devlet Bahçeli bey talimat vermiş "Cengiz'e söyleyin insin aşağıya bir kaza olacak" demişti... Ülkücü basının Gözbebeği idi Cengiz Ağabey. 26 Ocak 2014 günü yine Devlet Beyinin emrinde, kahpe şehir eskiyalarinin kurşunları ile toprağa düştü. 
Değerli basın mensuplarımız, Çayırova ülkü ocakları olarak sizlerin ve Cengiz ağabeyimizin Gazeteciler gününü kutlarız. Gazeteci Şehidimizi sizlerin huzurunda yad eder. Ve yine onun sözü ile Ahde Vefa İmandandir diyerek. Şehidimizi Unutmayacagimiz ve Unutturmayacagimiza and içeriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.