Yılmaz gitti, Orhan geldi

Siyaset 27.01.2020 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yılmaz gitti, Orhan geldi

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün 19 Ocak Pazar günü gerçekleşen ve beş adayın yarıştığı kongrede başkanlığa seçilen Gökhan Orhan ve yönetimi görevi Musa Yılmaz başkanlığındaki bir önceki yönetimden resmen devraldı. CHP Gebze İlçe Örgütü’nde düzenlenen devir teslim törenine CHP Gebze İlçe eski Başkanı ve Ardahan eski Milletvekili Ensar Öğüt, Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli ile birlikte çok sayıda partili katıldı. YILMAZ: “TEŞEKKÜR EDERİM” CHP Gebze İlçe eski Başkanı Musa Yılmaz toplantının açılışında yaptığı konuşmada CHP’de görevlerin bitmediğini, sadece yer değiştirdiğini, bu aşamadan sonra üye sıfatıyla ilçe başkanı ve yönetiminin vereceği görevlere hazır olduğunu, telefonunun yine 7/24 tüm partililere açık olduğunu söyledi. İki yıl boyunca hiçbir şaibeye meydan vermeden CHP iktidarı için çalıştıklarını kaydeden Yılmaz bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm partililerine teşekkür etti. KAZANAN CHP OLMUŞTUR CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan yola mücadele inancı ve adanmışlık ile koyulduklarını belirtip, “Bu konumda hiçbir gücün karşısında duramayacağını büyüklerimizden öğrendik. CHP iktidarına inanacak ve hep beraber kazanacağız” diye konuştu.

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün 19 Ocak Pazar günü gerçekleşen ve beş adayın yarıştığı kongrede başkanlığa seçilen Gökhan Orhan ve yönetimi görevi Musa Yılmaz başkanlığındaki bir önceki yönetimden resmen devraldı. CHP Gebze İlçe Örgütü’nde düzenlenen devir teslim törenine CHP Gebze İlçe eski Başkanı ve Ardahan eski Milletvekili Ensar Öğüt, Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

YILMAZ: “TEŞEKKÜR EDERİM”

CHP Gebze İlçe eski Başkanı Musa Yılmaz toplantının açılışında yaptığı konuşmada CHP’de görevlerin bitmediğini, sadece yer değiştirdiğini, bu aşamadan sonra üye sıfatıyla ilçe başkanı ve yönetiminin vereceği görevlere hazır olduğunu, telefonunun yine 7/24 tüm partililere açık olduğunu söyledi. İki yıl boyunca hiçbir şaibeye meydan vermeden CHP iktidarı için çalıştıklarını kaydeden Yılmaz bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm partililerine teşekkür etti.

KAZANAN CHP OLMUŞTUR

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan yola mücadele inancı ve adanmışlık ile koyulduklarını belirtip, “Bu konumda hiçbir gücün karşısında duramayacağını büyüklerimizden öğrendik. CHP iktidarına inanacak ve hep beraber kazanacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.