19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yılmaz Grup yönetiminde

Gebze 26.11.2015 - 15:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yılmaz Grup yönetiminde

AK Parti’de Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında bugün yapılan grup toplantısında TBMM başkanlık divanı üyeleri ve grup yönetimi için seçim gerçekleştirildi. İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti’nin TBMM başkanvekilleri olarak seçildi. Grup başkanvekilliği görevlerine ise Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Amasya Milletvekili Naci Bostancı, Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ve Tokat Milletvekili Coşkun Çakır belirlendi.  Daha sonra toplantıda yapılan seçimle grup yönetim kurulu da yeniden oluşturuldu. Yönetim kuruluna AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da seçildi.  İŞTE GRUP YÖNETİMİ Burhan Kayatürk – Van Adem Yeşildal – Hatay Orhan Atalay - Ardahan Yılmaz Tunç – Bartın Mustafa Köse - Antalya Ramazan Can - Kırıkkale Tülay Kaynarca – İstanbul Halis Dalkılıç – İstanbul Adnan Boynukara – Adıyaman Mehmet Akif Yılmaz – Kocaeli Hakan Çavuşoğlu – Bursa Murat Alparslan – Ankara Lütfiye İlksen Cerit Kurt – Çorum Hasan Basri Kurt – Samsun Abdullah Ağralı – Konya

AK Parti’de Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında bugün yapılan grup toplantısında TBMM başkanlık divanı üyeleri ve grup yönetimi için seçim gerçekleştirildi. İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti’nin TBMM başkanvekilleri olarak seçildi. Grup başkanvekilliği görevlerine ise Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Amasya Milletvekili Naci Bostancı, Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ve Tokat Milletvekili Coşkun Çakır belirlendi.

 Daha sonra toplantıda yapılan seçimle grup yönetim kurulu da yeniden oluşturuldu. Yönetim kuruluna AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da seçildi.

 İŞTE GRUP YÖNETİMİ

Burhan Kayatürk – Van

Adem Yeşildal – Hatay

Orhan Atalay - Ardahan

Yılmaz Tunç – Bartın

Mustafa Köse - Antalya

Ramazan Can - Kırıkkale

Tülay Kaynarca – İstanbul

Halis Dalkılıç – İstanbul

Adnan Boynukara – Adıyaman

Mehmet Akif Yılmaz – Kocaeli

Hakan Çavuşoğlu – Bursa

Murat Alparslan – Ankara

Lütfiye İlksen Cerit Kurt – Çorum

Hasan Basri Kurt – Samsun

Abdullah Ağralı – Konya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.