19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yılmaz: “İkili eğitim kalkıyor”

Kocaeli 19.05.2017 - 14:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yılmaz: “İkili eğitim kalkıyor”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli’de İkili Eğitim yapan okulların tekli eğitime geçişi için atılacak adımları yakından takip ediyor.   Bu konuda ilçe bazlı toplantılar gerçekleştiren Yılmaz, sorunun yoğun yaşandığı Gebze, İzmit ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde toplantılar gerçekleştirdi. Ak Parti ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu toplantılarda, ilçelerde ikili eğitim yapan okullar hakkında ilçe müdürlerinden brifing alındı. Daha sonra ikili eğitim yapan okullar ziyaret edilerek okulların sorunları ve ihtiyaçları yerinde incelendi. Okul idarecileri ile de bir araya gelen Yılmaz, öğrencilerle de buluşmayı ihmal etmedi.  Gebze ve Darıca ziyaretlerinin ardından İzmit’te toplantı gerçekleştiren Mehmet Akif Yılmaz, burada da İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’den İzmit’teki okulların İkili Eğitim durumu hakkında bilgiler aldı. İlçe Müdürü Akmanşen, İzmit’teki ikili eğitim yapan okullar hakkında detaylı bir sunum yaparak vekil Yılmaz’ı bilgilendirdi.  Konu hakkında açıklama yapan Yılmaz, "Hedefimiz 2019 yılına kadar Kocaeli’de bu sorunu tamamen çözmek. Bunun için öncelikle yapılan okul yatırımlarını sorunu çözmeye yönelik olarak planlıyoruz. Okul alım bölgeleri üzerinde yapılan hassas çalışmalarla ve bu sene tamamlanacak okul yatırımları ile birlikte, önümüzdeki Eğitim-Öğretim döneminde 'ikili eğitim' yapan okullarımızda ciddi bir azalma olacak. İnşallah 2019-2020 Eğitim-Öğretim sezonunda sorunu tamamen ortadan kaldırmayı planlıyoruz. Evlatlarımıza daha verimli bir eğitim ortamı hazırlamak hepimizin boynunun borcudur" dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli’de İkili Eğitim yapan okulların tekli eğitime geçişi için atılacak adımları yakından takip ediyor.  

Bu konuda ilçe bazlı toplantılar gerçekleştiren Yılmaz, sorunun yoğun yaşandığı Gebze, İzmit ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde toplantılar gerçekleştirdi. Ak Parti ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu toplantılarda, ilçelerde ikili eğitim yapan okullar hakkında ilçe müdürlerinden brifing alındı. Daha sonra ikili eğitim yapan okullar ziyaret edilerek okulların sorunları ve ihtiyaçları yerinde incelendi. Okul idarecileri ile de bir araya gelen Yılmaz, öğrencilerle de buluşmayı ihmal etmedi. 

Gebze ve Darıca ziyaretlerinin ardından İzmit’te toplantı gerçekleştiren Mehmet Akif Yılmaz, burada da İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’den İzmit’teki okulların İkili Eğitim durumu hakkında bilgiler aldı. İlçe Müdürü Akmanşen, İzmit’teki ikili eğitim yapan okullar hakkında detaylı bir sunum yaparak vekil Yılmaz’ı bilgilendirdi.  Konu hakkında açıklama yapan Yılmaz, "Hedefimiz 2019 yılına kadar Kocaeli’de bu sorunu tamamen çözmek. Bunun için öncelikle yapılan okul yatırımlarını sorunu çözmeye yönelik olarak planlıyoruz. Okul alım bölgeleri üzerinde yapılan hassas çalışmalarla ve bu sene tamamlanacak okul yatırımları ile birlikte, önümüzdeki Eğitim-Öğretim döneminde 'ikili eğitim' yapan okullarımızda ciddi bir azalma olacak. İnşallah 2019-2020 Eğitim-Öğretim sezonunda sorunu tamamen ortadan kaldırmayı planlıyoruz. Evlatlarımıza daha verimli bir eğitim ortamı hazırlamak hepimizin boynunun borcudur" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.