19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yılmaz partilileri uyardı!

Kocaeli 25.10.2018 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yılmaz partilileri uyardı!

AK Parti-MHP ittifakının sonlanmasının ardından sosyal medyada da tartışmalar yaşanmıştı. AK Parti’li vekil Mehmet Akif Yılmaz partililere sağduyu çağrısı yaptı.

AK Parti ve MHP arasında ittifakın sonlanmasının ardından sosyal medyanın gündemi de siyaset oldu. AK Parti ve MHP’liler arasında tartışmalar yaşandı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partililere provakatif paylaşımlarda bulunmamaları konusunda uyarıda bulundu. Milletvekili Yılmaz’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Yerel seçimlerinde “Seçim İttifakı” yapmayacaklarını belirtmelerinden hemen sonra, Cumhur İttifakı’nın bitmediğini, devam ettiğini ifade ettiler. Bu ifadeler bize, Türkiye’nin hem terör örgütleri (PKK, YPG, FETÖ vb) hem de Uluslararası güçlere karşı vermiş olduğu Siyasi, Askeri ve Ekonomik beka mücadelesinde AK Parti ve MHP arasında oluşan Milli İttifakın devam etmekte olduğunu net olarak gösteriyor. Af ve EYT gibi tali meselelerde ortaya çıkan fikir ayrılıkları, Türkiye’nin varlığına yönelik tehditlerle mücadelede ortaya koyulan ortak tavrımıza gölge düşürmemelidir. MHP’li kardeşlerimiz, Genel Başkanları Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü başta olmak üzere, Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş ve ekonomik darbe teşebbüslerinde takdire şayan tavırlarıyla Milli bir duruş sergilediler. Bütün bu taarruzları omuz omuza, Cumhur İttifakı ruhuyla birlikte püskürttük. Tali görüş ayrılıkları, Yerel Seçimlere kendi adaylarımızla katılmamız, siyasetin doğasında var olan hususlardır. Bu hususlar, Milletimizin takdirle karşıladığı ortak tavrımıza ve duruşumuza gölge düşürmemelidir. Bu hassas süreçte, vermiş olduğumuz ortak Milli mücadelenin ruhunu zedeleyecek, düşmanı sevindirecek provakatif ve nezaketten uzak açıklamalardan herkes uzak durmalıdır.
AK Parti-MHP ittifakının sonlanmasının ardından sosyal medyada da tartışmalar yaşanmıştı. AK Parti’li vekil Mehmet Akif Yılmaz partililere sağduyu çağrısı yaptı.

AK Parti ve MHP arasında ittifakın sonlanmasının ardından sosyal medyanın gündemi de siyaset oldu. AK Parti ve MHP’liler arasında tartışmalar yaşandı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partililere provakatif paylaşımlarda bulunmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Milletvekili Yılmaz’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Yerel seçimlerinde “Seçim İttifakı” yapmayacaklarını belirtmelerinden hemen sonra, Cumhur İttifakı’nın bitmediğini, devam ettiğini ifade ettiler. Bu ifadeler bize, Türkiye’nin hem terör örgütleri (PKK, YPG, FETÖ vb) hem de Uluslararası güçlere karşı vermiş olduğu Siyasi, Askeri ve Ekonomik beka mücadelesinde AK Parti ve MHP arasında oluşan Milli İttifakın devam etmekte olduğunu net olarak gösteriyor. Af ve EYT gibi tali meselelerde ortaya çıkan fikir ayrılıkları, Türkiye’nin varlığına yönelik tehditlerle mücadelede ortaya koyulan ortak tavrımıza gölge düşürmemelidir. MHP’li kardeşlerimiz, Genel Başkanları Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü başta olmak üzere, Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş ve ekonomik darbe teşebbüslerinde takdire şayan tavırlarıyla Milli bir duruş sergilediler. Bütün bu taarruzları omuz omuza, Cumhur İttifakı ruhuyla birlikte püskürttük. Tali görüş ayrılıkları, Yerel Seçimlere kendi adaylarımızla katılmamız, siyasetin doğasında var olan hususlardır. Bu hususlar, Milletimizin takdirle karşıladığı ortak tavrımıza ve duruşumuza gölge düşürmemelidir. Bu hassas süreçte, vermiş olduğumuz ortak Milli mücadelenin ruhunu zedeleyecek, düşmanı sevindirecek provakatif ve nezaketten uzak açıklamalardan herkes uzak durmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.