Yılmaz, 'Temsil oranını arttırdık’

Siyaset 12.12.2019 - 12:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yılmaz, 'Temsil oranını arttırdık’

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Ankara’da düzenlenen Uluslarası Yerel Yönetimlerde 6.Kadın Şurası’na katıldı. Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6.Kadın Şurası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara ATO Congresium’da gerçekleşti. Büyük ilgi gören, 18 ülkeden 44 yabancı konuğun yer aldığı şuraya AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emine Bayrak, Ekonomi Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aysel Demirtaş, Çevre ve Şehir Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Arzu Arslan, ilçe kadın kolları başkanları ve kadın belediye meclis üyeleri de katıldı. SİYASETTE KADIN TEMSİLİ 17’YE ÇIKTI AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, moderatörlüğünü Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın yaptığı şuranın çok verimli geçtiğini belirtti. Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği kadınlar siyasetin öznesidir. Kadınların siyasal temsilinin olmadığı bir toplumda kalkınma gerçek anlamıyla tamamlanamaz. Kadın gelecek nesillerin mimarıdır. AK Parti döneminde kadınların siyasette temsil oranı yüzde 4,5’tan yüzde 17’ye yükselmiştir. Önümüzdeki seçimlerde hedef bu oranı daha da yukarı çekmektir” dedi. Yılmaz ve beraberindekiler, çeşitli programlar nedeniyle iki gün daha Ankara’da olacaklar.

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Ankara’da düzenlenen Uluslarası Yerel Yönetimlerde 6.Kadın Şurası’na katıldı. Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6.Kadın Şurası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara ATO Congresium’da gerçekleşti. Büyük ilgi gören, 18 ülkeden 44 yabancı konuğun yer aldığı şuraya AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emine Bayrak, Ekonomi Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aysel Demirtaş, Çevre ve Şehir Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Arzu Arslan, ilçe kadın kolları başkanları ve kadın belediye meclis üyeleri de katıldı.

SİYASETTE KADIN TEMSİLİ 17’YE ÇIKTI

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, moderatörlüğünü Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın yaptığı şuranın çok verimli geçtiğini belirtti. Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği kadınlar siyasetin öznesidir. Kadınların siyasal temsilinin olmadığı bir toplumda kalkınma gerçek anlamıyla tamamlanamaz. Kadın gelecek nesillerin mimarıdır. AK Parti döneminde kadınların siyasette temsil oranı yüzde 4,5’tan yüzde 17’ye yükselmiştir. Önümüzdeki seçimlerde hedef bu oranı daha da yukarı çekmektir” dedi. Yılmaz ve beraberindekiler, çeşitli programlar nedeniyle iki gün daha Ankara’da olacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.