19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yılmazellerin mutlu günü

Gebze 01.05.2017 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yılmazellerin mutlu günü

  Gebze’nin tanınan ve sevilen isimlerinden biri olan Abdullah Yılmazel’in torununun sünneti Gebze’nin iş ve siyaset dünyasını buluşturdu. Gebze’nin tanınan ve sevilen isimlerinden biri olan Abdullah Yılmazel’in torununun sünneti Gebze’nin iş ve siyaset dünyasını buluşturdu. Gebze’nin tanınan ve sevilen ailelerinden biri olan Yılmazel ailesinin sünnet düğününe Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, CHP Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, CHP Gebze Eski İlçe Başkanı İsmet Kara, CHP Kocaeli Eski İl Başkanı Ferhan Şensoy, Gebze Belediyesi meclis üyeleri, GTO meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.     TÜRK BAYRAKLARIYLA BAŞLADI Yasemin ve Zafer Yılmazel’in oğulları Abdullah’ın sünnet düğünü oldukça renkli ve coşkulu başladı. Yılmazel ailesi Toprak düğün Salonu’ndaki törene ellerinde Türk bayraklarıyla ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’ün Kars’a gelişi için bestelenen ve söylenen “Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa” türküsü eşliğinde geldiler. Yılmazel ailesi düğüne gelen misafirlerle yakından ilgilenirken misafirler geç saate kadar süren düğün töreninde eğlenceli anlar yaşadılar.  

 

Gebze’nin tanınan ve sevilen isimlerinden biri olan Abdullah Yılmazel’in torununun sünneti Gebze’nin iş ve siyaset dünyasını buluşturdu.

Gebze’nin tanınan ve sevilen isimlerinden biri olan Abdullah Yılmazel’in torununun sünneti Gebze’nin iş ve siyaset dünyasını buluşturdu. Gebze’nin tanınan ve sevilen ailelerinden biri olan Yılmazel ailesinin sünnet düğününe Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, CHP Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, CHP Gebze Eski İlçe Başkanı İsmet Kara, CHP Kocaeli Eski İl Başkanı Ferhan Şensoy, Gebze Belediyesi meclis üyeleri, GTO meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

TÜRK BAYRAKLARIYLA BAŞLADI

Yasemin ve Zafer Yılmazel’in oğulları Abdullah’ın sünnet düğünü oldukça renkli ve coşkulu başladı. Yılmazel ailesi Toprak düğün Salonu’ndaki törene ellerinde Türk bayraklarıyla ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’ün Kars’a gelişi için bestelenen ve söylenen “Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa” türküsü eşliğinde geldiler. Yılmazel ailesi düğüne gelen misafirlerle yakından ilgilenirken misafirler geç saate kadar süren düğün töreninde eğlenceli anlar yaşadılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.