19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yine aynı senaryo

Spor 09.05.2017 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yine aynı senaryo

Tarihinin en maliyetli sezonunu geçiren Darıca Gençlerbirliği, 4’ncü kez Play-Off’lardan hüzünle ayrılarak sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

  3.Lig 3.Grup’ta normal sezonu 68 puanla 3’ncü sırada bitiren Darıca Gençlerbirliği, Play-Off yarı finalinde Diyarbekirspor’a elenerek final şansını yitirirken, 2.Lig umutlarını yine başka bahara bıraktı. Bu senaryoya çok da yabancı olmayan Darıca Gençlerbirliği, Play-Off’lardaki makus kaderine bu yıl da razı oldu. Darıca G.B’nin Diyarbekirspor karşısında aldığı yenilgi, 2014-2015 sezonunu hatırlattı. İKİ SEZON ÖNCEYİ HATIRLADIK Bir önceki Play-Off oynadığı 2014-2015 sezonunda normal sezonu yine 68 puanla bitirerek Play-Off oynayan sarı yeşilliler, yarı finalde Çorum Belediyespor’a rakip olmuştu. İlk maçta deplasmanda rakibiyle golsüz berabere kalarak avantajı kapan sarı yeşilliler, rövanş maçında kendi sahasında rakibine 2-0 yenilerek final şansını kaybetmişti.
Tarihinin en maliyetli sezonunu geçiren Darıca Gençlerbirliği, 4’ncü kez Play-Off’lardan hüzünle ayrılarak sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

 

3.Lig 3.Grup’ta normal sezonu 68 puanla 3’ncü sırada bitiren Darıca Gençlerbirliği, Play-Off yarı finalinde Diyarbekirspor’a elenerek final şansını yitirirken, 2.Lig umutlarını yine başka bahara bıraktı. Bu senaryoya çok da yabancı olmayan Darıca Gençlerbirliği, Play-Off’lardaki makus kaderine bu yıl da razı oldu. Darıca G.B’nin Diyarbekirspor karşısında aldığı yenilgi, 2014-2015 sezonunu hatırlattı.

İKİ SEZON ÖNCEYİ HATIRLADIK

Bir önceki Play-Off oynadığı 2014-2015 sezonunda normal sezonu yine 68 puanla bitirerek Play-Off oynayan sarı yeşilliler, yarı finalde Çorum Belediyespor’a rakip olmuştu. İlk maçta deplasmanda rakibiyle golsüz berabere kalarak avantajı kapan sarı yeşilliler, rövanş maçında kendi sahasında rakibine 2-0 yenilerek final şansını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.