Yine Eray Yine Gurur

Spor 19.02.2017 - 23:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yine Eray Yine Gurur

44. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası'nın son gününde Türkiye, üç altın madalya kazandı.

Türkiye Karate Federasyonundan yapılan açıklamaya göre,  Bulgaristan'ın başkenti  Sofya'da düzenlenen şampiyonanın son gününde 21 yaş altında Umay Tokcan,  Eray Şamdan ve  Alparslan Yamanoğlu altın madalya aldı. 50 kiloda Umay Tokcan, finalde Azerbaycanlı  Asya Malikova'yı, 60 kiloda  Eray Şamdan finalde Karadağlı Nenad Dulovic'i ve artı 84 kiloda  Alparslan Yamanoğlu finalde Belaruslu Aliaksei Vodchyts'i yenerek,  Avrupa şampiyonu oldu. Türkiye şampiyonayı 12 madalyayla tamamladı Türkiye,  Avrupa Şampiyonası'nı beş altın, üç gümüş ve dört bronz olmak üzere toplam 12 madalya ile tamamladı. Umay Tokcan,  Eray Şamdan,  Alparslan Yamanoğlu'nun yanı sıra Mehmet  Batuhan Özdemir,  Enes Özdemir ile Kutluhan Duran'dan oluşan ümit-genç erkek kata takımı ve ümitler 70 kiloda Duhan  Gümüş altın madalya elde etti. 21 yaş altı kata takım kategorisinde, erkeklerde Yusuf Yağız Ücebakan, Emre Vefa Göktaş ile Cengizhan Koca, kadınlarda Ayça Düzgel, Meryem Mazlum ile  Pınar Yalçıntekin ekibi ve gençler 48 kiloda Duygu Yemenici gümüş madalyanın sahibi oldu. Gençler +76 kiloda Ömer  Faruk Arslan, 55 kiloda Fuat Demirel, 21 yaş altı ferdi katada Dilara Bozan ve Emre Vefa Göktaş bronz madalya kazandı.
44. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası'nın son gününde Türkiye, üç altın madalya kazandı.

Türkiye Karate Federasyonundan yapılan açıklamaya göre,  Bulgaristan'ın başkenti  Sofya'da düzenlenen şampiyonanın son gününde 21 yaş altında Umay Tokcan,  Eray Şamdan ve  Alparslan Yamanoğlu altın madalya aldı.

50 kiloda Umay Tokcan, finalde Azerbaycanlı  Asya Malikova'yı, 60 kiloda  Eray Şamdan finalde Karadağlı Nenad Dulovic'i ve artı 84 kiloda  Alparslan Yamanoğlu finalde Belaruslu Aliaksei Vodchyts'i yenerek,  Avrupa şampiyonu oldu.

Türkiye şampiyonayı 12 madalyayla tamamladı

Türkiye,  Avrupa Şampiyonası'nı beş altın, üç gümüş ve dört bronz olmak üzere toplam 12 madalya ile tamamladı.

Umay Tokcan,  Eray Şamdan,  Alparslan Yamanoğlu'nun yanı sıra Mehmet  Batuhan Özdemir,  Enes Özdemir ile Kutluhan Duran'dan oluşan ümit-genç erkek kata takımı ve ümitler 70 kiloda Duhan  Gümüş altın madalya elde etti.

21 yaş altı kata takım kategorisinde, erkeklerde Yusuf Yağız Ücebakan, Emre Vefa Göktaş ile Cengizhan Koca, kadınlarda Ayça Düzgel, Meryem Mazlum ile  Pınar Yalçıntekin ekibi ve gençler 48 kiloda Duygu Yemenici gümüş madalyanın sahibi oldu.

Gençler +76 kiloda Ömer  Faruk Arslan, 55 kiloda Fuat Demirel, 21 yaş altı ferdi katada Dilara Bozan ve Emre Vefa Göktaş bronz madalya kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.