Yine Küstahlık Yaptılar!

26.06.2018 - 07:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yine Küstahlık Yaptılar!

Avrupa Birliği, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, seçimlerin "Eşit şartlarda yapılmadığını" iddia etti.

Avrupa Birliği, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, seçimlerin "eşit şartlarda yapılmadığını" iddia etti. "SEÇİM EŞİT ŞARTLARDA GERÇEKLEŞMEDİ" Fransız AFP haber ajansının son dakika olarak geçtiği habere göre, Avrupa Birliği, 24 Haziran seçimlerinin "Eşit şartlarda" gerçekleşmediğini iddia etti. OYLARIN YÜZDE 52,5'İNİ ERDOĞAN, OYLARIN YÜZDE 30,6'SINI İNCE ALDI Erdoğan, oyların yüzde 52,5'ini alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ın rakibi olan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise oyların yüzde 30,6'sını aldı. Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Demokratik Kurumlar ve İnsan Hakları Bürosu (DKİHB) Seçim İzleme Heyeti Başkanı Büyükelçi Audrey Glover, gözlemcilerin not ettiği bazı düzensizliklerin seçimlerdeki asıl sonucu etkileyecek düzeyde olmadığını söyledi. "DEMOKRATİK OLGUNLUĞUN GÖSTERGESİ" AKPM Heyeti Başkanı Olena Sotnyk de "Bu yüksek katılım, öncelikle bu ülkenin ve vatandaşlarının demokratik olgunluğunun bir göstergesi" ifadelerini kullandı    
Avrupa Birliği, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, seçimlerin "Eşit şartlarda yapılmadığını" iddia etti.

Avrupa Birliği, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, seçimlerin "eşit şartlarda yapılmadığını" iddia etti.

"SEÇİM EŞİT ŞARTLARDA GERÇEKLEŞMEDİ"

Fransız AFP haber ajansının son dakika olarak geçtiği habere göre, Avrupa Birliği, 24 Haziran seçimlerinin "Eşit şartlarda" gerçekleşmediğini iddia etti.

OYLARIN YÜZDE 52,5'İNİ ERDOĞAN, OYLARIN YÜZDE 30,6'SINI İNCE ALDI

Erdoğan, oyların yüzde 52,5'ini alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ın rakibi olan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise oyların yüzde 30,6'sını aldı.

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Demokratik Kurumlar ve İnsan Hakları Bürosu (DKİHB) Seçim İzleme Heyeti Başkanı Büyükelçi Audrey Glover, gözlemcilerin not ettiği bazı düzensizliklerin seçimlerdeki asıl sonucu etkileyecek düzeyde olmadığını söyledi.

"DEMOKRATİK OLGUNLUĞUN GÖSTERGESİ"

AKPM Heyeti Başkanı Olena Sotnyk de "Bu yüksek katılım, öncelikle bu ülkenin ve vatandaşlarının demokratik olgunluğunun bir göstergesi" ifadelerini kullandı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.