‘’Yine ses getirmek istiyoruz’’

Spor 23.08.2017 - 16:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Yine ses getirmek istiyoruz’’

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Kura Çekimi, bugün Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirildi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Kura Çekimi, bugün Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirildi. Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp yetkilileri katıldı. ‘’HEDEFİ YÜKSEK TUTUMALIYIZ’’ Darıca Gençlerbirliği’ni kura çekiminde Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve Futbol Şube Sorumlusu Bekir Bükün temsil ederken, Bükün kura çekimi sonrasında iddialı açıklamalarda bulundu. Grup statüsünün kaldırılmasını aldırış etmediklerini kaydeden Bükün, ‘’Başarılı olmak istiyorsak hedefimizi yükek tutmalıyız. Bu anlamda hedefimiz tabi ki en yukarısı. Darıca Gençlerbirliği’ne yakışır bir futbol sergileyerek kupada geçen sezon olduğu gibi bu yıl da yine ses getirmek istiyoruz’’dedi.  
Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Kura Çekimi, bugün Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirildi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Kura Çekimi, bugün Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirildi. Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp yetkilileri katıldı.

‘’HEDEFİ YÜKSEK TUTUMALIYIZ’’

Darıca Gençlerbirliği’ni kura çekiminde Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve Futbol Şube Sorumlusu Bekir Bükün temsil ederken, Bükün kura çekimi sonrasında iddialı açıklamalarda bulundu. Grup statüsünün kaldırılmasını aldırış etmediklerini kaydeden Bükün, ‘’Başarılı olmak istiyorsak hedefimizi yükek tutmalıyız. Bu anlamda hedefimiz tabi ki en yukarısı. Darıca Gençlerbirliği’ne yakışır bir futbol sergileyerek kupada geçen sezon olduğu gibi bu yıl da yine ses getirmek istiyoruz’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.