Yine TACİZ

01.01.2016 - 19:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yine TACİZ

Taksim'de yılbaşı kutlamalarında taciz adeta gelenek haline geldi. Ukraynalı kadın turist tacize uğradı.

Taksim İstiklal Caddesi’nde yeni yılın ilk saatlerinde Ukraynalı bir kadın turist, vatandaşların fotoğraf mankeni oldu. Genç kadının peşini bırakmayarak taciz için işe koyulan Azerbaycanlı bir tacizci turist, genç kadını taciz etti. Tacizin ardından şahıs, caddede görevli olan güven timleri tarafından ters kelepçe takılarak gözaltına alındı. KADININ ETRAFINI BİR ANDA SARDILAR Taksim’de yeni yıla girilmesinin ardından her yıl olduğu gibi yine çirkin görüntüler ortaya çıktı. Yeni yılı kutlamak için İstiklal Caddesi’ne dökülen vatandaşlar doyasıya eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise yalnız başına caddede yürüyen Ukraynalı bir kadın turist, vatandaşların ilgi odağı oldu. İlk olarak bir şahıs, genç kadının yanına gelerek selfi çekmek istedi. Şahsın uzun çabalar sonucunda genç kadınla selfi çekmesi sonrasında caddedeki vatandaşlar bir anda kadının yanına geldi. Vatandaşların fotoğraf mankeni olan genç kadını etrafını saran şahıslar, güven timleri tarafından uzaklaştırıldı.  “BİLMİYORUM, BENDEN ÇOK O KONUŞTU” Bunun üzerine yoluna devam eden genç kadını bu seferde Azerbaycanlı bir turist takibe alarak yanına geldi. Burada genç kadına sözlü tacizde bulunarak rahatsız eden şahıs, güven timleri tarafından gözaltına aldı. Güven timleri tarafından Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusu yapılan şahıs, ters kelepçelenerek ifadesi alınmak üzere Taksim Polis Merkezi’ne götürüldü. Gözaltına alınan şahıs, gazetecilerin “Kadınla ne konuştunuz” sorularına, “Bilmiyorum, benden çok o konuştu” diye cevap verdi.
Taksim'de yılbaşı kutlamalarında taciz adeta gelenek haline geldi. Ukraynalı kadın turist tacize uğradı.

Taksim İstiklal Caddesi’nde yeni yılın ilk saatlerinde Ukraynalı bir kadın turist, vatandaşların fotoğraf mankeni oldu. Genç kadının peşini bırakmayarak taciz için işe koyulan Azerbaycanlı bir tacizci turist, genç kadını taciz etti.

Tacizin ardından şahıs, caddede görevli olan güven timleri tarafından ters kelepçe takılarak gözaltına alındı.

KADININ ETRAFINI BİR ANDA SARDILAR

Taksim’de yeni yıla girilmesinin ardından her yıl olduğu gibi yine çirkin görüntüler ortaya çıktı. Yeni yılı kutlamak için İstiklal Caddesi’ne dökülen vatandaşlar doyasıya eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise yalnız başına caddede yürüyen Ukraynalı bir kadın turist, vatandaşların ilgi odağı oldu. İlk olarak bir şahıs, genç kadının yanına gelerek selfi çekmek istedi. Şahsın uzun çabalar sonucunda genç kadınla selfi çekmesi sonrasında caddedeki vatandaşlar bir anda kadının yanına geldi. Vatandaşların fotoğraf mankeni olan genç kadını etrafını saran şahıslar, güven timleri tarafından uzaklaştırıldı. 

“BİLMİYORUM, BENDEN ÇOK O KONUŞTU”

Bunun üzerine yoluna devam eden genç kadını bu seferde Azerbaycanlı bir turist takibe alarak yanına geldi. Burada genç kadına sözlü tacizde bulunarak rahatsız eden şahıs, güven timleri tarafından gözaltına aldı. Güven timleri tarafından Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusu yapılan şahıs, ters kelepçelenerek ifadesi alınmak üzere Taksim Polis Merkezi’ne götürüldü. Gözaltına alınan şahıs, gazetecilerin “Kadınla ne konuştunuz” sorularına, “Bilmiyorum, benden çok o konuştu” diye cevap verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.