YOK BÖYLE 1 MAÇ!

Spor 21.12.2018 - 16:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

YOK BÖYLE 1 MAÇ!

27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasının yarı final maçı nefesleri kesti. Daha önce final oynayan, şampiyonluk kupası bulunan Yücel Boru GTO karşısında dünyaları kaçırdı. Son saniyede Hüseyin’in attığı golle final biletini kazanan GTO oldu.

Yücel Boru son iki yıldır hakem hataları nedeni ile bir türlü final biletini elde edemediği 27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasının yarı final maçına bu kez daha sağlam çıktı. GTO karşısında maça iyi başlayan Yücel Boru çok net gol pozisyonları buldu. Sert şutlar ve gol çizgisinde saç baş yolduran pozisyonları gole çeviremeyen Yücel Boru’ya GTO’nun kalecisi Çağlar da geçit vermedi. Çetin’in muhteşem kafa vuruşunu aynı güzellikteki refleksi ile kurtardı. SON SANİYE GOLÜ HÜSEYİN’DEN Maçın kırılma pozisyonlarından birisinden daha faydalanamayan Yücel Boru baskı kurduğu dakikalarda kontra atağa yakalandı. Tecrübeli oyuncu Hüseyin yaptığı vuruşla son saniyede takımını öne geçirdi. Maçın hakemi Özgür Holat 1 dakikalık uzatma gösterse de yaşanan gerilim ve oyunun durması ile 2 buçuk dakika maçı oynattı. Son iki yıldır hakem hatalarına kurban giden Yücel Boru lehine maçın başında ve ikinci yarıdaki pozisyonlarda tartışmalı penaltı pozisyonlarını es geçen hakem Özgür Holat kusursuz bir yönetim gösterdi. PAZARTESİ GÖRTAN ÇAYIROVA BELEDİYESİ Finalin bir diğer ekibi pazartesi günü oynanacak maçla birlikte belli olacak. Görtan Otomotiv ile Çayırova Belediyesi final biletini kazanmak için pazartesi günü saat 20.00’da kozlarını paylaşacaklar. Final ise Çarşamba günü saat 19.00’da oynanacak. Final maçını C klasman hakemi Ömer Kocabey yönetecek.
27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasının yarı final maçı nefesleri kesti. Daha önce final oynayan, şampiyonluk kupası bulunan Yücel Boru GTO karşısında dünyaları kaçırdı. Son saniyede Hüseyin’in attığı golle final biletini kazanan GTO oldu.

Yücel Boru son iki yıldır hakem hataları nedeni ile bir türlü final biletini elde edemediği 27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasının yarı final maçına bu kez daha sağlam çıktı. GTO karşısında maça iyi başlayan Yücel Boru çok net gol pozisyonları buldu. Sert şutlar ve gol çizgisinde saç baş yolduran pozisyonları gole çeviremeyen Yücel Boru’ya GTO’nun kalecisi Çağlar da geçit vermedi. Çetin’in muhteşem kafa vuruşunu aynı güzellikteki refleksi ile kurtardı.

SON SANİYE GOLÜ HÜSEYİN’DEN

Maçın kırılma pozisyonlarından birisinden daha faydalanamayan Yücel Boru baskı kurduğu dakikalarda kontra atağa yakalandı. Tecrübeli oyuncu Hüseyin yaptığı vuruşla son saniyede takımını öne geçirdi. Maçın hakemi Özgür Holat 1 dakikalık uzatma gösterse de yaşanan gerilim ve oyunun durması ile 2 buçuk dakika maçı oynattı. Son iki yıldır hakem hatalarına kurban giden Yücel Boru lehine maçın başında ve ikinci yarıdaki pozisyonlarda tartışmalı penaltı pozisyonlarını es geçen hakem Özgür Holat kusursuz bir yönetim gösterdi.

PAZARTESİ GÖRTAN ÇAYIROVA BELEDİYESİ

Finalin bir diğer ekibi pazartesi günü oynanacak maçla birlikte belli olacak. Görtan Otomotiv ile Çayırova Belediyesi final biletini kazanmak için pazartesi günü saat 20.00’da kozlarını paylaşacaklar. Final ise Çarşamba günü saat 19.00’da oynanacak. Final maçını C klasman hakemi Ömer Kocabey yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.