Yok, böyle çile

Gebze 25.02.2020 - 19:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yok, böyle çile

Fatih Devlet Hastanesinden gün geçmiyor ki yeni bir problem karşımıza çıkmıyor. Okuyucularımızın bizlere yolladığı fotoğrafta hastanedeki yoğunluk gözler önüne seriliyor. Muayene sırası bulamadıkları için acilden giriş yapıklarını söyleyen okuyucumuz göğüs hastalıkları başta olmak üzere pek çok birim önünde bu yoğunluğun yaşandığını ve vatandaşın mağdur edildiğini kaydetti. Hastanedeki kalabalık ve yoğunluğun tedaviden çok insanın sinir sistemini bozduğunu söyleyen okuyucularımız “Bu hastanede tedavi olmak mümkün değil. İnsanın çok şanslı ve sinir sisteminin dayanıklı olması gerekiyor” yorumunu yaptı. Başladıkları yerden bitiriyorlar Fatih Devlet Hastanesiyle ilgili sosyal medyada bir açıklama yapan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “AK Parti göreve başladığı yıllarda bu görüntülerle iktidar olmuştu. Hikâyelerinin başladığı yer işte tam bu kuyruklardı. Şimdi hikâyelerinin sonuna aynen kendi başladıkları yerden veda etmek üzereler. Bu şekilde sağlık hizmeti almak mümkün değil, gerçekten yazık” yorumunu yaptı.  

Fatih Devlet Hastanesinden gün geçmiyor ki yeni bir problem karşımıza çıkmıyor. Okuyucularımızın bizlere yolladığı fotoğrafta hastanedeki yoğunluk gözler önüne seriliyor. Muayene sırası bulamadıkları için acilden giriş yapıklarını söyleyen okuyucumuz göğüs hastalıkları başta olmak üzere pek çok birim önünde bu yoğunluğun yaşandığını ve vatandaşın mağdur edildiğini kaydetti. Hastanedeki kalabalık ve yoğunluğun tedaviden çok insanın sinir sistemini bozduğunu söyleyen okuyucularımız “Bu hastanede tedavi olmak mümkün değil. İnsanın çok şanslı ve sinir sisteminin dayanıklı olması gerekiyor” yorumunu yaptı.

Başladıkları yerden bitiriyorlar

Fatih Devlet Hastanesiyle ilgili sosyal medyada bir açıklama yapan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “AK Parti göreve başladığı yıllarda bu görüntülerle iktidar olmuştu. Hikâyelerinin başladığı yer işte tam bu kuyruklardı. Şimdi hikâyelerinin sonuna aynen kendi başladıkları yerden veda etmek üzereler. Bu şekilde sağlık hizmeti almak mümkün değil, gerçekten yazık” yorumunu yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.