Yol haritası çizildi!

Spor 28.02.2019 - 15:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yol haritası çizildi!

GEBZESPOR’UN YENİ YÖNETİMİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Gebzespor’un yeni yönetimi, İlker Çakır başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yeni yol haritasını belirleyen mor beyazlı kurmaylar, Gebzespor’un geleceğini masaya yatırdı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağanüstü genel kurul toplantısında Gebzespor başkanlık koltuğuna oturan İlker Çakır, yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kulüp tesislerinde akşam yemeğinde bir araya gelen mor beyazlı kurmaylar, yeni yol haritasını belirlemek üzere ‘Bismillah’ derken, toplantıya mazeretlerini bildiren Recep Avcı, Bülent Turhan ve Gencay Yıldıztekin dışındaki tüm yöneticiler katıldı. TAKIMA MORAL VERECEKLER Yönetime yeni dahil olan isimler ile mevcut yöneticiler arasındaki tanışmanın ardından kulübün mevcut idari ve sportif konularını masaya yatıran Gebzespor yönetimi, Körfezspor maçı öncesinde yarın kampa girecek olan teknik heyet ve futbolcular ile bir araya gelerek kritik maç öncesinde takıma moral verecek. Öte yandan Gebzespor yönetimi, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısında kendi arasında yapılacak olan görev dağılımının basına ve kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.
GEBZESPOR’UN YENİ YÖNETİMİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Gebzespor’un yeni yönetimi, İlker Çakır başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yeni yol haritasını belirleyen mor beyazlı kurmaylar, Gebzespor’un geleceğini masaya yatırdı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağanüstü genel kurul toplantısında Gebzespor başkanlık koltuğuna oturan İlker Çakır, yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kulüp tesislerinde akşam yemeğinde bir araya gelen mor beyazlı kurmaylar, yeni yol haritasını belirlemek üzere ‘Bismillah’ derken, toplantıya mazeretlerini bildiren Recep Avcı, Bülent Turhan ve Gencay Yıldıztekin dışındaki tüm yöneticiler katıldı.

TAKIMA MORAL VERECEKLER

Yönetime yeni dahil olan isimler ile mevcut yöneticiler arasındaki tanışmanın ardından kulübün mevcut idari ve sportif konularını masaya yatıran Gebzespor yönetimi, Körfezspor maçı öncesinde yarın kampa girecek olan teknik heyet ve futbolcular ile bir araya gelerek kritik maç öncesinde takıma moral verecek. Öte yandan Gebzespor yönetimi, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısında kendi arasında yapılacak olan görev dağılımının basına ve kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.