19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yolcular Marmaray’dan şikayetçi!

Gebze 17.05.2019 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yolcular Marmaray’dan şikayetçi!

Marmaray’ın Gebze-Halkalı hattı gerek yaptığı arızalar gerekse de ücret yönünden vatandaşlar tarafından eleştirilmeye başlandı. Sık sık arıza yapan ve yolcuları aktarma yaparak gidecekleri yerlere ulaştıran hat, vatandaşlardan tepki görmeye devam ediyor. Çoğu zaman ‘Trafik yüzünden beklemekteyiz’ anonsu yapılan Marmaray’da defalarca elektriklerin de kesildiği yolcular tarafından bildirildi. Gecikmeler ve arızalar nedeniyle uzun kuyruklar ve kalabalık olduğunu belirten yolcular durumdan memnun olmadıklarını ve gecikmelerin hayatlarını olumsuz etkilediklerini ifade ettiler.  EN PAHALI HAT OLDU Hattı kullanmak için ödenen fahiş ücretler de tepki konusu oldu. Buna göre 1-7 durak gitmek 2.60 TL, 8-14 durak gitmek 3,25 TL, 15-21 durak gitmek 3.80 TL oldu. Belirli aralıklarda teknik aksaklılardan dolayı iade ücreti alamayan vatandaşlar aksaklıkların ve eksikliklerin bir an önce giderilmesi gerektiğini söyledi. Yolcular ayrıca istasyonlarda dakika sayacı olması gerektiğini, bir sonraki seferin saati ile ilgili bilgilenmek istediklerini dile getirdi.

Marmaray’ın Gebze-Halkalı hattı gerek yaptığı arızalar gerekse de ücret yönünden vatandaşlar tarafından eleştirilmeye başlandı. Sık sık arıza yapan ve yolcuları aktarma yaparak gidecekleri yerlere ulaştıran hat, vatandaşlardan tepki görmeye devam ediyor. Çoğu zaman ‘Trafik yüzünden beklemekteyiz’ anonsu yapılan Marmaray’da defalarca elektriklerin de kesildiği yolcular tarafından bildirildi. Gecikmeler ve arızalar nedeniyle uzun kuyruklar ve kalabalık olduğunu belirten yolcular durumdan memnun olmadıklarını ve gecikmelerin hayatlarını olumsuz etkilediklerini ifade ettiler. 

EN PAHALI HAT OLDU

Hattı kullanmak için ödenen fahiş ücretler de tepki konusu oldu. Buna göre 1-7 durak gitmek 2.60 TL, 8-14 durak gitmek 3,25 TL, 15-21 durak gitmek 3.80 TL oldu. Belirli aralıklarda teknik aksaklılardan dolayı iade ücreti alamayan vatandaşlar aksaklıkların ve eksikliklerin bir an önce giderilmesi gerektiğini söyledi. Yolcular ayrıca istasyonlarda dakika sayacı olması gerektiğini, bir sonraki seferin saati ile ilgili bilgilenmek istediklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.