19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yollar bomboş, sokaklar sakin!

Gebze 11.04.2020 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yollar bomboş, sokaklar sakin!

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NIN DÜN GECE YAYINLADIĞI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ ARDINDAN GEBZE BÖLGESİ’NDE DENETİMLER ARTARKEN, YASAK KAPSAMINDA SOKAKLAR SESSİZ KALDI

İçişleri bakanlığının salgın nedeniyle aldığı sokağa çıkma yasağı 31 ilde uygulanıyor. Bölgemizde alınan karar sonrasında her yerde sessizlik söz konusu. Kontroller ekipler tarafından aksatmadan yapılırken daha önce yoğunluğuna alışık olduğumuz noktalarda şu an kimseler yok.          HER YERDE SESSİZLİK VAR 31 ilde alınan kararla sokağa çıkma yasağının uygulanmasının ardından sokaklar bomboş kaldı. Dün gece 00.00 itibariyle alınan karar sonrası kentimizde her yerde sessizlik hakim. Gebze bölgesinde üniformalı ve sivil polis ekipleri, zabıtalar bekçiler sokaklarda. Adım başı her yerde kontrol sağlarken özel izni olmayan kimse sokağa çıkamıyor. Gıda ihtiyaçları için araç değil yaya olarak gidiliyor. Maskesiz çıkanlara ayrıca ceza kesiliyor.       KONTROLLER EN ÜST NOKTADA Gebze’de daha önce yoğun olarak görmeye alışkın olduğumuz caddeler; akse sapağı, ıssıkgöl caddesi Anibal kavşağı terkedilmiş bir şehir görüntüsüne bürünürken kontrol en üst noktada. Belediye ekipleri ve genelge de yayınlanan ve kaymakamlığın belirlediği bazı yerler ise açık. Eczane ve benzinlik gibi noktalar hizmeti sürdürüyor. Corona virüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasağı yarın gece saat 00.00’a kadar sürecek ardından hayat normale dönecek.  
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NIN DÜN GECE YAYINLADIĞI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ ARDINDAN GEBZE BÖLGESİ’NDE DENETİMLER ARTARKEN, YASAK KAPSAMINDA SOKAKLAR SESSİZ KALDI

İçişleri bakanlığının salgın nedeniyle aldığı sokağa çıkma yasağı 31 ilde uygulanıyor. Bölgemizde alınan karar sonrasında her yerde sessizlik söz konusu. Kontroller ekipler tarafından aksatmadan yapılırken daha önce yoğunluğuna alışık olduğumuz noktalarda şu an kimseler yok. 

 

 

 

 

HER YERDE SESSİZLİK VAR

31 ilde alınan kararla sokağa çıkma yasağının uygulanmasının ardından sokaklar bomboş kaldı. Dün gece 00.00 itibariyle alınan karar sonrası kentimizde her yerde sessizlik hakim. Gebze bölgesinde üniformalı ve sivil polis ekipleri, zabıtalar bekçiler sokaklarda. Adım başı her yerde kontrol sağlarken özel izni olmayan kimse sokağa çıkamıyor. Gıda ihtiyaçları için araç değil yaya olarak gidiliyor. Maskesiz çıkanlara ayrıca ceza kesiliyor.

 

 

 

KONTROLLER EN ÜST NOKTADA

Gebze’de daha önce yoğun olarak görmeye alışkın olduğumuz caddeler; akse sapağı, ıssıkgöl caddesi Anibal kavşağı terkedilmiş bir şehir görüntüsüne bürünürken kontrol en üst noktada. Belediye ekipleri ve genelge de yayınlanan ve kaymakamlığın belirlediği bazı yerler ise açık. Eczane ve benzinlik gibi noktalar hizmeti sürdürüyor. Corona virüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasağı yarın gece saat 00.00’a kadar sürecek ardından hayat normale dönecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.