19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yollar Boş Kaldı

Gebze 02.09.2017 - 13:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yollar Boş Kaldı

Kurban Bayramı'nın birinci gününde  İstanbul'un yolları boş kaldı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluk haritasının gün içinde yüzde 17'lere kadar düştüğü görüldü. Geçtiğimiz Cuma gününden itibaren başlayan Bayram tatilinin ardından  İstanbulyollarında alışılmışın dışında bir tenhalık gözleniyor.  Kurban Bayramı'nın birinci gününde ana yollarda araç yoğunluğu gözlenmiyor. D-100 karayolu  Maltepemevkiinde akıcı bir trafik var. Aynı şekilde  Avrupa yakasında da trafik akıcı. Ancak bazı noktalarda yine birikmeler yaşanıyor. Birikmenin yaşandığı noktalardan birisi ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü.  Köprünün Anadolu-Avrupa ve Avrupa-Anadolu girişlerinde her zaman ki kadar olmasa da trafik oluştu.   "KEŞKE HER GÜN BAYRAM OLSA AMA ÜÇ GÜN SONRA TRAFİK YENİDEN BAŞLAR" Gebze-Harem seferi yapan bir minibüs şoförü yolların boşluğu nedeniyle sefer süresinin kısaldığını belirterek, "Şu anda trafik rahat.  İstanbul boşaldı.  Gebze'den  Harem'e normalde bir buçuk saat olan seferim bir saate kadar düştü. Yollar bomboş. Normalde iki saati bulan akşamüstü seferlerimiz bir saate kadar düştü" diye konuşurken  Maltepe Köprüsü altında müşteri bekleyen bir taksici, "Yollardan gayet memnunum. Bomboş yollar. Keşke her gün bayram olsa ama üç gün sonra trafik yeniden başlar" dedi.

Kurban Bayramı'nın birinci gününde  İstanbul'un yolları boş kaldı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluk haritasının gün içinde yüzde 17'lere kadar düştüğü görüldü.

Geçtiğimiz Cuma gününden itibaren başlayan Bayram tatilinin ardından  İstanbulyollarında alışılmışın dışında bir tenhalık gözleniyor.  Kurban Bayramı'nın birinci gününde ana yollarda araç yoğunluğu gözlenmiyor. D-100 karayolu  Maltepemevkiinde akıcı bir trafik var. Aynı şekilde  Avrupa yakasında da trafik akıcı. Ancak bazı noktalarda yine birikmeler yaşanıyor. Birikmenin yaşandığı noktalardan birisi ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü.  Köprünün Anadolu-Avrupa ve Avrupa-Anadolu girişlerinde her zaman ki kadar olmasa da trafik oluştu.

 

"KEŞKE HER GÜN BAYRAM OLSA AMA ÜÇ GÜN SONRA TRAFİK YENİDEN BAŞLAR"

Gebze-Harem seferi yapan bir minibüs şoförü yolların boşluğu nedeniyle sefer süresinin kısaldığını belirterek, "Şu anda trafik rahat.  İstanbul boşaldı.  Gebze'den  Harem'e normalde bir buçuk saat olan seferim bir saate kadar düştü. Yollar bomboş. Normalde iki saati bulan akşamüstü seferlerimiz bir saate kadar düştü" diye konuşurken  Maltepe Köprüsü altında müşteri bekleyen bir taksici, "Yollardan gayet memnunum. Bomboş yollar. Keşke her gün bayram olsa ama üç gün sonra trafik yeniden başlar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.