GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Yolunuz açık olsun!

Spor 26.04.2017 - 13:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yolunuz açık olsun!

GEBZE KÜTAHYA’DA, ÇAYIROVA TEKİRDAĞ’DA

12 takımın 6’şarlı 2 ayrı grupta mücadele verdiği Play-Off maçları sonucunda Türkiye Şampiyonası vizesi alan 5 takımın maçlarını oynayacağı il merkezleri bugün kura çekimiyle belli oldu. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılan kura çekimine Gebzespor’u temsilen kulüp müdürü Mustafa Turhan katılırken, Çayırovaspor’u ise Asbaşkan Abbas Sır temsil etti. GEBZE KÜTAHYA’DA, ÇAYIROVASPOR TEKİRDAĞ’DA 5 Kocaeli takımının mücadele edeceği Türkiye Şampiyonası’nda temsilcimiz Gebzespor Kütahya ilinde, Çayırovaspor ise Tekirdağ ilinde mücadele edecek. Çayırovaspor’un grubunda bir diğer Kocaeli ekibi Güneşsspor da yer alırken, diğer Kocaeli ekiplerinden Derince Birlik ve İhsaniye Düzce ilinde mücadele edecek. Gruplarını lider tamamlayarak önemli bir başarıya imza atan Gebzespor ve Çayırovaspor’un Türkiye Şampiyonası maçları 4-7 Mayıs tarihlerinde oynanacak.  
GEBZE KÜTAHYA’DA, ÇAYIROVA TEKİRDAĞ’DA

12 takımın 6’şarlı 2 ayrı grupta mücadele verdiği Play-Off maçları sonucunda Türkiye Şampiyonası vizesi alan 5 takımın maçlarını oynayacağı il merkezleri bugün kura çekimiyle belli oldu. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılan kura çekimine Gebzespor’u temsilen kulüp müdürü Mustafa Turhan katılırken, Çayırovaspor’u ise Asbaşkan Abbas Sır temsil etti.

GEBZE KÜTAHYA’DA, ÇAYIROVASPOR TEKİRDAĞ’DA

5 Kocaeli takımının mücadele edeceği Türkiye Şampiyonası’nda temsilcimiz Gebzespor Kütahya ilinde, Çayırovaspor ise Tekirdağ ilinde mücadele edecek. Çayırovaspor’un grubunda bir diğer Kocaeli ekibi Güneşsspor da yer alırken, diğer Kocaeli ekiplerinden Derince Birlik ve İhsaniye Düzce ilinde mücadele edecek. Gruplarını lider tamamlayarak önemli bir başarıya imza atan Gebzespor ve Çayırovaspor’un Türkiye Şampiyonası maçları 4-7 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.