19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yomra elimizden kaçtı! 0-0

Spor 10.02.2019 - 17:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yomra elimizden kaçtı! 0-0

GEBZESPOR KARADENİZ DEPLASMANINDA YOMRA’YI SALLADI YIKAMADI

3. Lig ekibimiz Gebzespor, belki de sezonun en iyi futbolunu sergilediği maçta Yomra ile yenişemedi. Deplasmandaki mücadelede atak ve cesur bir futbol oynayan Menekşe’de Kemal Ünal uzatma dakikalarında mutlak bir gol kaçırdı. Menekşe mücadele sonunda 1 puana sevinemedi.  Üst üste kaybettiği Hekimoğlu Trabzon ve Batman Petrol maçlarından sonra daha önemli hale gelen Yomra mücadelesi Gebzespor adına çıkış maçıydı. Ancak Yomra’da Menekşe’yi top sevmedi. Özellikle ilk 45 dakikada müthiş bir oyun sergileyen Gebzespor’da tek eksik goldü. İlk yarı 0-0 sona ererken, ikinci yarıda dengeli bir oyun vardı.   90+4’TE MUTLAK POZİSYON Yine de rakibine göre daha atak bir oyun sergileyen Menekşe tecrübeli isimleriyle golü koklasa da meşin yuvarlak bir türlü ağlara gitmedi. Menekşe uzatma dakikalarında ise ‘ahlar, varlar’ arasında 3 puandan oldu. Ani gelişen Gebzespor atağında Kemal Ünal müsait pozisyonda topu çerçeveyle buluşturamadı ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. Gebzespor bu sonuçla puanını 21’e yükseltti.
GEBZESPOR KARADENİZ DEPLASMANINDA YOMRA’YI SALLADI YIKAMADI

3. Lig ekibimiz Gebzespor, belki de sezonun en iyi futbolunu sergilediği maçta Yomra ile yenişemedi. Deplasmandaki mücadelede atak ve cesur bir futbol oynayan Menekşe’de Kemal Ünal uzatma dakikalarında mutlak bir gol kaçırdı. Menekşe mücadele sonunda 1 puana sevinemedi.  Üst üste kaybettiği Hekimoğlu Trabzon ve Batman Petrol maçlarından sonra daha önemli hale gelen Yomra mücadelesi Gebzespor adına çıkış maçıydı. Ancak Yomra’da Menekşe’yi top sevmedi. Özellikle ilk 45 dakikada müthiş bir oyun sergileyen Gebzespor’da tek eksik goldü. İlk yarı 0-0 sona ererken, ikinci yarıda dengeli bir oyun vardı.  

90+4’TE MUTLAK POZİSYON

Yine de rakibine göre daha atak bir oyun sergileyen Menekşe tecrübeli isimleriyle golü koklasa da meşin yuvarlak bir türlü ağlara gitmedi. Menekşe uzatma dakikalarında ise ‘ahlar, varlar’ arasında 3 puandan oldu. Ani gelişen Gebzespor atağında Kemal Ünal müsait pozisyonda topu çerçeveyle buluşturamadı ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. Gebzespor bu sonuçla puanını 21’e yükseltti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.