Yönetimden Kızılcahamam çıkarması!

Spor 08.08.2017 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yönetimden Kızılcahamam çıkarması!

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ YÖNETİMİ TAKIMI KAMP YAPTIĞI OTELDE ZİYARET ETTİ

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, iptal olan Nazilli Belediyespor maçı sonrasında takımı kamp yaptığı otelde ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, önceki gün sarı yeşillilerin Nazilli Belediyespor ile oynanması planlanan hazırlık maçı için Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine gitti. Yoğun yağmur sebebiyle ertelenen maç sonrasında, takımın kamp yaptığı Çam Hotel’e giderek teknik heyet ve futbolculara moral ziyareti yapan yönetim, saat 17.00’da otelin spor salonunda gerçekleşen fitness çalışmasını kısa bir süre takip ettiler. Ziyarette Başkan Öztürk’ün yanı sıra, Başkanvekili Abdullah Örs, Başkan yardımcılarından Lokman Demirtaş ile Furkan Çakır, Futbol Şube Sorumlusu Bekir Bükün ve kulüp yöneticisi Mehmet Uzun da yer aldı.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ YÖNETİMİ TAKIMI KAMP YAPTIĞI OTELDE ZİYARET ETTİ

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, iptal olan Nazilli Belediyespor maçı sonrasında takımı kamp yaptığı otelde ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, önceki gün sarı yeşillilerin Nazilli Belediyespor ile oynanması planlanan hazırlık maçı için Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine gitti. Yoğun yağmur sebebiyle ertelenen maç sonrasında, takımın kamp yaptığı Çam Hotel’e giderek teknik heyet ve futbolculara moral ziyareti yapan yönetim, saat 17.00’da otelin spor salonunda gerçekleşen fitness çalışmasını kısa bir süre takip ettiler. Ziyarette Başkan Öztürk’ün yanı sıra, Başkanvekili Abdullah Örs, Başkan yardımcılarından Lokman Demirtaş ile Furkan Çakır, Futbol Şube Sorumlusu Bekir Bükün ve kulüp yöneticisi Mehmet Uzun da yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.