19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yorgun Menekşe

Spor 09.01.2019 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yorgun Menekşe

MOR MENEKŞELER, 3.HAZIRLIK MAÇINDA VAN’A DİŞ GEÇİREMEDİ

20 Ocak’ta başlayacak olan ikinci yarı öncesinde hazırlıklarını Antalya’da sürdüren 3.Lig ekibimiz Gebzespor, kamptaki üçüncü hazırlık maçında karşılaştığı 3.Lig 2.Grup’un güçlü ve yüksek bütçeli takımlarından Van Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Van temsilcisinin konakladığı Sealight Otel’in sahasında oynanan mücadeleye Gebzespor talihsiz bir gol ile adeta 1-0 yenik başladı. Mücadelenin 6.dakikasında atağa çıkmaya hazırlanan ve kendi ceza sahası önünde hazırlık pasları yapan mor beyazlılarda Mustafa Kara kaleci Görkem’e geri pas atmak isterken pasın şiddetini ayarlayamayınca top ağlara gitti ve konuk ekip 1-0 öne geçti. İKİNCİ YARIDA FARKLI 11’LER Tecrübeli ve önemli isimlerin yer aldığı Van temsilcisi maçın ilk yarısında yorgunluk belirtisi gösteren Gebzespor’a nazaran daha üstün bir futbol ortaya koyarken, dakikalar 40’ı gösterdiğinde eski Gebzesporlu Güney Tutcuoğlu takımının ikinci golünü kaydetti. Her iki takım da ikinci yarıda farklı 11’ler ile mücadele verirken, genç ağırlıklı bir kadroyla mücadele eden mor beyazlı temsilcimiz, ikinci yarıda daha iyi bir görüntü verse de maçın skoru değişmedi:0-2 Gebzespor dördüncü ve son hazırlık maçını yarın Yeni Orduspor ile oynayacak.
MOR MENEKŞELER, 3.HAZIRLIK MAÇINDA VAN’A DİŞ GEÇİREMEDİ

20 Ocak’ta başlayacak olan ikinci yarı öncesinde hazırlıklarını Antalya’da sürdüren 3.Lig ekibimiz Gebzespor, kamptaki üçüncü hazırlık maçında karşılaştığı 3.Lig 2.Grup’un güçlü ve yüksek bütçeli takımlarından Van Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Van temsilcisinin konakladığı Sealight Otel’in sahasında oynanan mücadeleye Gebzespor talihsiz bir gol ile adeta 1-0 yenik başladı. Mücadelenin 6.dakikasında atağa çıkmaya hazırlanan ve kendi ceza sahası önünde hazırlık pasları yapan mor beyazlılarda Mustafa Kara kaleci Görkem’e geri pas atmak isterken pasın şiddetini ayarlayamayınca top ağlara gitti ve konuk ekip 1-0 öne geçti.

İKİNCİ YARIDA FARKLI 11’LER

Tecrübeli ve önemli isimlerin yer aldığı Van temsilcisi maçın ilk yarısında yorgunluk belirtisi gösteren Gebzespor’a nazaran daha üstün bir futbol ortaya koyarken, dakikalar 40’ı gösterdiğinde eski Gebzesporlu Güney Tutcuoğlu takımının ikinci golünü kaydetti. Her iki takım da ikinci yarıda farklı 11’ler ile mücadele verirken, genç ağırlıklı bir kadroyla mücadele eden mor beyazlı temsilcimiz, ikinci yarıda daha iyi bir görüntü verse de maçın skoru değişmedi:0-2 Gebzespor dördüncü ve son hazırlık maçını yarın Yeni Orduspor ile oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.