YORULMADAN HİÇBİR ŞEYE SAHİP OLAMAYIZ

Gebze 28.05.2019 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

YORULMADAN HİÇBİR ŞEYE SAHİP OLAMAYIZ

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bayrak törenlerine katılmaya devam ediyor.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bayrak törenlerine katılmaya devam ediyor. Kaymakam Güler’e Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener doğan da eşlik etti. Törende konuşma yapan Kaymakam Güler, “Bizim bu ziyaretlerdeki amacımız sizleri okulunuzda ziyaret ederek okulla ilgili değerlendirmelerde bulunuyoruz ve varsa talep ve şikayetlerinizi dinliyoruz, taleplerinizi yerine getiriyoruz. Bizler sizleri çok seviyoruz. Öğrencilerimize her zaman değer vererek onların yanında olduğumuzu htiriyoruz.  Her şey bir insanı sevmekle başlar arkadaşlar. İnsanı sevmek çok önemlidir. Hayatta her şeyi sevmek lazım. Doğayı sevmek lazım, hayvanları sevmek lazım. SEVGİYLE SORUNALRIN ÜSTESİNDEN GELİRİZ Eğer birbirimizi seversek o zaman bütün sorunları çözeriz ve bütün zorlukların üzerinden geliriz.  Dolayısıyla öncelikle sevgiyi öğretmemiz lazım. Sevgiyi özümsememiz lazım. Hiç kimsenin kusuruna bakmadan insanları severseniz sorunlar kalkar. Ve bir başka ifade; Vatanını en çok sevmektir. Vatanı için kim çok çalışırsa vatanına bağlı olursa o kişi kendini çok iyi yerlere getirmiş olur.  Çalışmadan, yorulmadan, alın teri dökmeden, rahat yaşamaya alışkın toplumlar önce onurları sonra özgürlükleri daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar demiştir Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk. BOL KİTAP OKUYUN Alın teri dökmeden, çalışmadan, yorulmadan hiçbir şeye sahip olamayız. Çok çalışacağız, çok okuyacağız Türk Milleti olarak birbirimizi çok seveceğiz.  Okulda öğretmenlerimizin sizlere anlattığı dersleri çok iyi dinleyeceksiniz. Ve bol kitap okuyacaksınız. O zaman başarı kaçınılmaz olur. Yaz tatili geliyor. Yaz tatilini çok iyi değerlendirmeniz lazım. Sizlere şimdiden iyi tatiller diliyorum. Bayramınızı kutluyorum. Sağlıcakla kalın” dedi. Öğrencilerle okul bahçesinde tek tek ilgilenen Kaymakam Güler daha sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerin talep ve sorunlarını dinledi. Kaymakam Güler tüm talepleri değerlendireceği ve sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti. Okula yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı okul müdürü ve öğretmenler Güler'e teşekkürlerini sundular.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bayrak törenlerine katılmaya devam ediyor.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bayrak törenlerine katılmaya devam ediyor. Kaymakam Güler’e Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener doğan da eşlik etti. Törende konuşma yapan Kaymakam Güler, “Bizim bu ziyaretlerdeki amacımız sizleri okulunuzda ziyaret ederek okulla ilgili değerlendirmelerde bulunuyoruz ve varsa talep ve şikayetlerinizi dinliyoruz, taleplerinizi yerine getiriyoruz. Bizler sizleri çok seviyoruz. Öğrencilerimize her zaman değer vererek onların yanında olduğumuzu htiriyoruz.  Her şey bir insanı sevmekle başlar arkadaşlar. İnsanı sevmek çok önemlidir. Hayatta her şeyi sevmek lazım. Doğayı sevmek lazım, hayvanları sevmek lazım.

SEVGİYLE SORUNALRIN ÜSTESİNDEN GELİRİZ

Eğer birbirimizi seversek o zaman bütün sorunları çözeriz ve bütün zorlukların üzerinden geliriz.  Dolayısıyla öncelikle sevgiyi öğretmemiz lazım. Sevgiyi özümsememiz lazım. Hiç kimsenin kusuruna bakmadan insanları severseniz sorunlar kalkar. Ve bir başka ifade; Vatanını en çok sevmektir. Vatanı için kim çok çalışırsa vatanına bağlı olursa o kişi kendini çok iyi yerlere getirmiş olur.  Çalışmadan, yorulmadan, alın teri dökmeden, rahat yaşamaya alışkın toplumlar önce onurları sonra özgürlükleri daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar demiştir Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk.

BOL KİTAP OKUYUN

Alın teri dökmeden, çalışmadan, yorulmadan hiçbir şeye sahip olamayız. Çok çalışacağız, çok okuyacağız Türk Milleti olarak birbirimizi çok seveceğiz.  Okulda öğretmenlerimizin sizlere anlattığı dersleri çok iyi dinleyeceksiniz. Ve bol kitap okuyacaksınız. O zaman başarı kaçınılmaz olur. Yaz tatili geliyor. Yaz tatilini çok iyi değerlendirmeniz lazım. Sizlere şimdiden iyi tatiller diliyorum. Bayramınızı kutluyorum. Sağlıcakla kalın” dedi. Öğrencilerle okul bahçesinde tek tek ilgilenen Kaymakam Güler daha sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerin talep ve sorunlarını dinledi. Kaymakam Güler tüm talepleri değerlendireceği ve sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti. Okula yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı okul müdürü ve öğretmenler Güler'e teşekkürlerini sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.