Yozgatlılardan kan bağışı desteği!

Gebze 08.05.2017 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yozgatlılardan kan bağışı desteği!

Yaptıkları sosyal ve kültürel faaliyetlerle Kocaeli'nin en aktif derneklerinden biri konumunda bulunan Gebze Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, bir etkinliğe daha imza attı Ümit Kıyıcı'nın başkanlığını yürütmüş olduğu Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve dayanışma Derneği, Kızılay ile iş birliği içinde kan bağışı kampanyası düzenledi. Gebze Yozgatlılar Derneği'nde düzenlenen kan bağışına, Kocaeli Yozgatlılar Derneği Başkanı Enver Uyar ve Yönetim Kurulu üyeleri de destek verdi. Dernek Başkanı Ümit Kıyıcı, kan vermenin bir insani vazife olduğunu vurgulayarak, " Sağlık için kan vermek şarttır. Kan, herkese her zaman lazım olabilecek en önemli hayati gerçektir. Bu gün bir başkasına ihtiyaç olan yarın bize de ihtiyaç olabilir. Bu yüzden Kızılay ile iş birliği içinde kan bağışı kampanyası düzenledik. Düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasına katılını yüksek olması bizleri sevindirdi. bu ve buna benzer sosyal sorumluluk konusu olan projeleri ve faaliyetleri bu güne kadar gerçekleştirdik; bundan sonra da gerçekleştireceğiz." dedi. 

Yaptıkları sosyal ve kültürel faaliyetlerle Kocaeli'nin en aktif derneklerinden biri konumunda bulunan Gebze Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, bir etkinliğe daha imza attı

Ümit Kıyıcı'nın başkanlığını yürütmüş olduğu Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve dayanışma Derneği, Kızılay ile iş birliği içinde kan bağışı kampanyası düzenledi. Gebze Yozgatlılar Derneği'nde düzenlenen kan bağışına, Kocaeli Yozgatlılar Derneği Başkanı Enver Uyar ve Yönetim Kurulu üyeleri de destek verdi. Dernek Başkanı Ümit Kıyıcı, kan vermenin bir insani vazife olduğunu vurgulayarak, " Sağlık için kan vermek şarttır. Kan, herkese her zaman lazım olabilecek en önemli hayati gerçektir. Bu gün bir başkasına ihtiyaç olan yarın bize de ihtiyaç olabilir. Bu yüzden Kızılay ile iş birliği içinde kan bağışı kampanyası düzenledik. Düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasına katılını yüksek olması bizleri sevindirdi. bu ve buna benzer sosyal sorumluluk konusu olan projeleri ve faaliyetleri bu güne kadar gerçekleştirdik; bundan sonra da gerçekleştireceğiz." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.