19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YRP artık iktidara daha yakın!

Siyaset 03.12.2019 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP artık iktidara daha yakın!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Kasım ayı ilçe divanı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplantıya İl Başkanı Mehmet Aras, Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, il ve ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ve teşkilat mensupları yoğun katılım sağladı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Kasım ayı bizim için bir milat olmuştur. Gebze’mizden 1000 kişi Ankara’ya büyük kongremize katılmıştır. Burada şunu görüyoruz ki halk suni gündemlere kapılmayarak, Yeniden Refah Partimize teveccühünü göstermiştir. Buradan tüm teşkilat mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi. "ÖZÜRLÜ" DEĞİL, "ÖZEL" İNSANLAR Programda 3 Aralık Dünya Engelliler gününü unutmayarak bir konuşma yapan Başkan Kılıç, “3 Aralık Dünya Engelliler gününü de kutluyoruz. Biz Yeniden Refah Partisi olarak Engelli vatandaşlarımız "özürlü" değil, "özel" vatandaşlarımızdır diyoruz. Onların eğitim, iş hayatı ve sosyal hayatta karşılaştığı tüm sorunların ortadan kaldırılması için azami gayret gösterecek ve yaşam standartları yükseltecek çalışmalar yapacağız. Biz yaptık yine yaparız çünkü burada heyecan, burada huzur, burada refah, burada gelecek var” dedi. “YENİDEN REFAH PARTİSİ ARTIK İKTİDARA DAHA YAKIN” Kılıç’ın ardından konuşan İl Başkanı Mehmet Aras ise, “Yeniden Refah Partimiz kurulduğu günden, bu güne halkımızın desteği ile yoluna devam ediyor. Bu partinin bu gün gördüğü teveccüh, kimsenin minneti ile oluşmamıştır. Bizler karış karış tüm Anadolu’yu dolaşarak, bu partinin temellerini attık. Bu parti milli görüş fikriyatının 40 yılı aşkın temeli ve bizim verdiğimiz emekler üzerine kuruldu. Bu temel gerçeği bilmeyen göz ardı eden birisinin, 17 Kasım’da Ankara’da yaptığımız kongredeki insan selini görerek, korkuya kapılıp; “Yeniden Refah Partisi Erdoğan organizasyonudur. Dr. Fatih Erbakan ilk seçimde AK Parti’den milletvekili olacak” şeklinde bir demeç vermesi, Yeniden Refah Partisi’nin mevcut siyasi düzlemdeki partileri nasıl ürküttüğünü bir kere daha göstermiştir. Kandıra kongremizde Kocaeli’de bunu bir kez daha ispatlamıştır ki Yeniden Refah Partisi artık iktidarı yakındır. İlçe divanımızdaki bu muhteşem kalabalık ve özveride bir sonraki seçimde Gebze’mize Yeniden Refah bereketinin geleceğinin müjdesidir.” dedi. Divanda Kongre Komisyon Heyetine çalışmalarından dolayı plaket verilirken Divana Katılan tüm teşkilat mensuplarına da teşekkür belgesi verildi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Kasım ayı ilçe divanı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplantıya İl Başkanı Mehmet Aras, Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, il ve ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ve teşkilat mensupları yoğun katılım sağladı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Kasım ayı bizim için bir milat olmuştur. Gebze’mizden 1000 kişi Ankara’ya büyük kongremize katılmıştır. Burada şunu görüyoruz ki halk suni gündemlere kapılmayarak, Yeniden Refah Partimize teveccühünü göstermiştir. Buradan tüm teşkilat mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

"ÖZÜRLÜ" DEĞİL, "ÖZEL" İNSANLAR

Programda 3 Aralık Dünya Engelliler gününü unutmayarak bir konuşma yapan Başkan Kılıç, “3 Aralık Dünya Engelliler gününü de kutluyoruz. Biz Yeniden Refah Partisi olarak Engelli vatandaşlarımız "özürlü" değil, "özel" vatandaşlarımızdır diyoruz. Onların eğitim, iş hayatı ve sosyal hayatta karşılaştığı tüm sorunların ortadan kaldırılması için azami gayret gösterecek ve yaşam standartları yükseltecek çalışmalar yapacağız. Biz yaptık yine yaparız çünkü burada heyecan, burada huzur, burada refah, burada gelecek var” dedi.

“YENİDEN REFAH PARTİSİ ARTIK İKTİDARA DAHA YAKIN”

Kılıç’ın ardından konuşan İl Başkanı Mehmet Aras ise, “Yeniden Refah Partimiz kurulduğu günden, bu güne halkımızın desteği ile yoluna devam ediyor. Bu partinin bu gün gördüğü teveccüh, kimsenin minneti ile oluşmamıştır. Bizler karış karış tüm Anadolu’yu dolaşarak, bu partinin temellerini attık. Bu parti milli görüş fikriyatının 40 yılı aşkın temeli ve bizim verdiğimiz emekler üzerine kuruldu. Bu temel gerçeği bilmeyen göz ardı eden birisinin, 17 Kasım’da Ankara’da yaptığımız kongredeki insan selini görerek, korkuya kapılıp; “Yeniden Refah Partisi Erdoğan organizasyonudur. Dr. Fatih Erbakan ilk seçimde AK Parti’den milletvekili olacak” şeklinde bir demeç vermesi, Yeniden Refah Partisi’nin mevcut siyasi düzlemdeki partileri nasıl ürküttüğünü bir kere daha göstermiştir. Kandıra kongremizde Kocaeli’de bunu bir kez daha ispatlamıştır ki Yeniden Refah Partisi artık iktidarı yakındır. İlçe divanımızdaki bu muhteşem kalabalık ve özveride bir sonraki seçimde Gebze’mize Yeniden Refah bereketinin geleceğinin müjdesidir.” dedi. Divanda Kongre Komisyon Heyetine çalışmalarından dolayı plaket verilirken Divana Katılan tüm teşkilat mensuplarına da teşekkür belgesi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.