GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

YRP Çayırova’da toplandı!

Çayırova 21.10.2019 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP Çayırova’da toplandı!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanlığı, Eylül Ayı İl Divan Toplantısını Çayırova da bulunan, Pr. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde yaptı. Milli görüşçülerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda ilçe başkanları rapor sunumu yaptı. Programda konuşan Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Türk silahlı kuvvetlerine tam desteğini açıklarken, iktidarı çok sert uyardı. Aras, “Bugün Suriye’nin kuzeyindeki terör uzantısının asıl nedeni, ABD’nin kurduğu üç parçalı ırak modelidir. İsrail’ e alan açmak için Irak’ ı üçe bölen ABD, Suriye rejimini de Şam’ a hapsetmiştir. Bölgedeki dönen bütün dolapların perde gerisindeki nedeni, Nil ve Fırat nehirleri arasında hayali bir büyük İsrail devleti kurma düşüncesidir. Bilindiği gibi bu toprakların içerisine ülkemizin bir kısmı da dahildir. Ve bu toprakları Irak ve Suriye’den kopardıkları topraklarla birleştirmek, Siyonizm’in öncelikli hedefidir. Türkiye’nin 67 yıldır, üyesi olduğu kendisine en stratejik üslerini kullanma izni verdiği, her istediğinde asker desteği sağladığı NATO bu planın tam merkezinde yer almaktadır. Bölgemizde ve komşu ülkelerin topraklarında terörü, eğiten, donatan, destekleyen NATO ve ABD’dir.” dedi. TÜRKİYE ACİLEN NATO’DAN ÇIKMALIDIR Sözlerini sürdüren Aras, “Bu sorunların çözümü bir an evvel şahsiyetli bir duruş sergileyerek, NATO’dan çıkmaktır. Bir an önce yeni bir dünyanın kurulmasına öncülük etmektir. Terörü besleyen ABD ile masaya oturarak, terör bitirilemez, büyük Ortadoğu projesine destek vererek barış gelmez, NATO’ya kendi topraklarına yer açarak bağımsız kalınamaz. Kahraman Türk silahlı kuvvetleri her zaman olduğu gibi, vazifesini layığı ile yerine getirmektedir. Tüm bu olumsuz havaya rağmen önüne kattığı terör unsurlarını adeta bir fırtına gibi önüne alıp sürüklemektedir. Hepimiz bu ordunun emrindeyiz. Birkaç gün gibi kısa bir sürede, çok büyük bir araziyi zapt altına alan ordumuz, dünyanın en güçlü ordusu olduğunu bir kere daha ispat etti. Hepimiz bu ordunun bir neferiyiz. Allah ordumuzu muzaffer kılsın. Dünyada barışın temini için, bana ne Amerika’dan diyerek yola koyulmak gerekmektedir. Ağzından çıkanı kulağı duymayan, küresel maskara Trump’un ne dediği ile ilgilenilip zaman kaybedilmemesi lazım.  Dünyada kalıcı bir huzur ortamının kurulması ancak Türkiye Cumhuriyeti devleti liderliğinde yeni bir dünya düzeninin kurulması ile mümkündür.” ifadelerini kullandı. ÇAYIROVA DA HALKLA KUCAKLAŞTILAR İl divan toplantısı sonrasında Fatih Caddesinde il başkanı öncülüğünde yürüyen partililer, renkli görüntüler oluşturdu. Cadde üzerinden bulunan esnafı tek tek selamlayan il başkanı Aras’ a, Çayırova ilçe başkanı Aykan Dönmez de eşlik etti. Ziyaret esnasında 10’dan fazla kıraathanede halka hitap eden Aras’ı, vatandaşlar soru yağmuruna tuttu. “Ekonomiyi nasıl düzelteceksiniz?” diye soran vatandaşa cevap veren Aras; “Hırsızın hortumunu kesip, suyu size akıtacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanlığı, Eylül Ayı İl Divan Toplantısını Çayırova da bulunan, Pr. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde yaptı. Milli görüşçülerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda ilçe başkanları rapor sunumu yaptı.

Programda konuşan Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Türk silahlı kuvvetlerine tam desteğini açıklarken, iktidarı çok sert uyardı. Aras, “Bugün Suriye’nin kuzeyindeki terör uzantısının asıl nedeni, ABD’nin kurduğu üç parçalı ırak modelidir. İsrail’ e alan açmak için Irak’ ı üçe bölen ABD, Suriye rejimini de Şam’ a hapsetmiştir. Bölgedeki dönen bütün dolapların perde gerisindeki nedeni, Nil ve Fırat nehirleri arasında hayali bir büyük İsrail devleti kurma düşüncesidir. Bilindiği gibi bu toprakların içerisine ülkemizin bir kısmı da dahildir. Ve bu toprakları Irak ve Suriye’den kopardıkları topraklarla birleştirmek, Siyonizm’in öncelikli hedefidir. Türkiye’nin 67 yıldır, üyesi olduğu kendisine en stratejik üslerini kullanma izni verdiği, her istediğinde asker desteği sağladığı NATO bu planın tam merkezinde yer almaktadır. Bölgemizde ve komşu ülkelerin topraklarında terörü, eğiten, donatan, destekleyen NATO ve ABD’dir.” dedi.

TÜRKİYE ACİLEN NATO’DAN ÇIKMALIDIR

Sözlerini sürdüren Aras, “Bu sorunların çözümü bir an evvel şahsiyetli bir duruş sergileyerek, NATO’dan çıkmaktır. Bir an önce yeni bir dünyanın kurulmasına öncülük etmektir. Terörü besleyen ABD ile masaya oturarak, terör bitirilemez, büyük Ortadoğu projesine destek vererek barış gelmez, NATO’ya kendi topraklarına yer açarak bağımsız kalınamaz. Kahraman Türk silahlı kuvvetleri her zaman olduğu gibi, vazifesini layığı ile yerine getirmektedir. Tüm bu olumsuz havaya rağmen önüne kattığı terör unsurlarını adeta bir fırtına gibi önüne alıp sürüklemektedir. Hepimiz bu ordunun emrindeyiz. Birkaç gün gibi kısa bir sürede, çok büyük bir araziyi zapt altına alan ordumuz, dünyanın en güçlü ordusu olduğunu bir kere daha ispat etti. Hepimiz bu ordunun bir neferiyiz. Allah ordumuzu muzaffer kılsın. Dünyada barışın temini için, bana ne Amerika’dan diyerek yola koyulmak gerekmektedir. Ağzından çıkanı kulağı duymayan, küresel maskara Trump’un ne dediği ile ilgilenilip zaman kaybedilmemesi lazım.  Dünyada kalıcı bir huzur ortamının kurulması ancak Türkiye Cumhuriyeti devleti liderliğinde yeni bir dünya düzeninin kurulması ile mümkündür.” ifadelerini kullandı.

ÇAYIROVA DA HALKLA KUCAKLAŞTILAR

İl divan toplantısı sonrasında Fatih Caddesinde il başkanı öncülüğünde yürüyen partililer, renkli görüntüler oluşturdu. Cadde üzerinden bulunan esnafı tek tek selamlayan il başkanı Aras’ a, Çayırova ilçe başkanı Aykan Dönmez de eşlik etti. Ziyaret esnasında 10’dan fazla kıraathanede halka hitap eden Aras’ı, vatandaşlar soru yağmuruna tuttu. “Ekonomiyi nasıl düzelteceksiniz?” diye soran vatandaşa cevap veren Aras; “Hırsızın hortumunu kesip, suyu size akıtacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.