19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YRP Çayırova’dan askıda ekmek dayanışması

Çayırova 09.04.2020 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP Çayırova’dan askıda ekmek dayanışması

Yeniden Refah Partisi Çayırova Teşkilatı, geçirdiğimiz bu zor günlerde yardımlaşma ve dayanışmanın önemine vurgu yapmak amacıyla ‘’Bir Osmanlı Geleneği Askıda Ekmek Dayanışması” projesini başlattı. İlçede 4 ekmek fırını ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışacaklarını belirten Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez, “tüm dünyada ve ülkemizde hızla yayılan ve birçok insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs sebebiyle vatandaşlarımız maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçirmektedir. Bazı vatandaşlarımız işinden ekmeğinden olmuşlardır. Bizler de YRP Çayırova İlçe Teşkilatı olarak yüzyıllardır süregelen dayanışma geleneğimiz ile geçirdiğimiz bu zor günleri birlik ve beraber olarak daha kolay atlatabilmek için ‘Bir ekmekte sen koy, kimse ekmeksiz kalmasın’ anlayışıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşma çabasındayız” dedi. “Bir Osmanlı Geleneği Askıda Ekmek Dayanışması’’ projesine katkı sağlayan hayırsever esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Dönmez, askıda ekmeğin çok, muhtaçlığın yok olması dileği ile sözlerini noktaladı.  

Yeniden Refah Partisi Çayırova Teşkilatı, geçirdiğimiz bu zor günlerde yardımlaşma ve dayanışmanın önemine vurgu yapmak amacıyla ‘’Bir Osmanlı Geleneği Askıda Ekmek Dayanışması” projesini başlattı. İlçede 4 ekmek fırını ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışacaklarını belirten Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez, “tüm dünyada ve ülkemizde hızla yayılan ve birçok insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs sebebiyle vatandaşlarımız maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçirmektedir. Bazı vatandaşlarımız işinden ekmeğinden olmuşlardır. Bizler de YRP Çayırova İlçe Teşkilatı olarak yüzyıllardır süregelen dayanışma geleneğimiz ile geçirdiğimiz bu zor günleri birlik ve beraber olarak daha kolay atlatabilmek için ‘Bir ekmekte sen koy, kimse ekmeksiz kalmasın’ anlayışıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşma çabasındayız” dedi.

“Bir Osmanlı Geleneği Askıda Ekmek Dayanışması’’ projesine katkı sağlayan hayırsever esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Dönmez, askıda ekmeğin çok, muhtaçlığın yok olması dileği ile sözlerini noktaladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.