YRP Çayırova’dan Bangladeş’e su kuyusu!

Siyaset 20.01.2020 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP Çayırova’dan Bangladeş’e su kuyusu!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı, aralık ayı il divan toplantısı parti binasında açılan ‘Milli Görüş’ konferans salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez Bangladeş’te, partinin Çayırova teşkilatı olarak bir su kuyusu açtırdıklarını söyledi. ÇAYIROVA’DAN BANGLADEŞ’E SU KUYUSU Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı, aralık ayı il divan toplantısı parti binasında açılan ‘Milli Görüş’ konferans salonunda gerçekleştirdi. Milli görüş konferans salonu 252 kişilik kapasiteye sahip, partinin eğitim programları ve diğer toplantıları için hazırlanan salon parti binası içerisinde hizmet verecek. Öte yandan Toplantıda ilçeye dair sunum yapan Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez, Bangladeş’te, partinin Çayırova teşkilatı olarak bir su kuyusu açtırdıklarını ilan söyledi. Açılan su kuyusunun görüntülerini, partililer ile paylaşan Dönmez, salondan kuvvetli alkış aldı. MEMLEKETİN BÜYÜK EKMEĞİNİ YANDAŞLAR YİYOR İl divan toplantısında söz alan il başkanı ve genel başkan danışmanı Mehmet Aras’ın gündeminde yine iktidar vardı. Aras iktidarı, sosyal adaletsizlik ve ekonomideki dengesizlik üzerinden eleştirdi. Eline aldığı ekmekler üzerinden iktidarı eleştiren Aras, ekmekleri basına göstererek; “işte bu çalışan kesimin ekmeği, bu çalışan kesim 70 milyon mevcuda sahip. Bu işsiz ve yoksulun simidi, bunlar da 10 milyon kişi. İşte bu büyük ekmek ise hortumcuların, müteahhitlerin ve yandaşların ekmeği, peki bu büyük ekmeği yiyenler kaç kişi, 5.000 kişi. İşte görüyorsunuz memleketin ekmeğinin büyüğünü yandaşlar ve yiyorlar. Peki, kim çözecek bu adaletsizlik sorununu? Bu sorunu yandaşlar, mental yorgunluğu olanlar, metal yorgunluğu olanlar, ihale hesabı yapanlar, asla çözemez. Bu sorunu ancak dünyevi çıkar için değil ulvi idealler için siyaset yapanlar çözebilir, milli görüşçüler çözebilir. Siyaset 83 milyonun çıkarı için yapılırsa ibadet olur, şahsi çıkar için yapılırsa rezalet olur, fırsatçılık olur” dedi. İl divan toplantısı sonrasında, BBP ve MHP’den istifa ederek Yeniden Refah Partisine katılanlara rozetlerini takan Aras, partisine yeni katılanları tebrik etti. Günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı, aralık ayı il divan toplantısı parti binasında açılan ‘Milli Görüş’ konferans salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez Bangladeş’te, partinin Çayırova teşkilatı olarak bir su kuyusu açtırdıklarını söyledi.

ÇAYIROVA’DAN BANGLADEŞ’E SU KUYUSU

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı, aralık ayı il divan toplantısı parti binasında açılan ‘Milli Görüş’ konferans salonunda gerçekleştirdi. Milli görüş konferans salonu 252 kişilik kapasiteye sahip, partinin eğitim programları ve diğer toplantıları için hazırlanan salon parti binası içerisinde hizmet verecek. Öte yandan Toplantıda ilçeye dair sunum yapan Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez, Bangladeş’te, partinin Çayırova teşkilatı olarak bir su kuyusu açtırdıklarını ilan söyledi. Açılan su kuyusunun görüntülerini, partililer ile paylaşan Dönmez, salondan kuvvetli alkış aldı.

MEMLEKETİN BÜYÜK EKMEĞİNİ YANDAŞLAR YİYOR

İl divan toplantısında söz alan il başkanı ve genel başkan danışmanı Mehmet Aras’ın gündeminde yine iktidar vardı. Aras iktidarı, sosyal adaletsizlik ve ekonomideki dengesizlik üzerinden eleştirdi. Eline aldığı ekmekler üzerinden iktidarı eleştiren Aras, ekmekleri basına göstererek; “işte bu çalışan kesimin ekmeği, bu çalışan kesim 70 milyon mevcuda sahip. Bu işsiz ve yoksulun simidi, bunlar da 10 milyon kişi. İşte bu büyük ekmek ise hortumcuların, müteahhitlerin ve yandaşların ekmeği, peki bu büyük ekmeği yiyenler kaç kişi, 5.000 kişi. İşte görüyorsunuz memleketin ekmeğinin büyüğünü yandaşlar ve yiyorlar. Peki, kim çözecek bu adaletsizlik sorununu? Bu sorunu yandaşlar, mental yorgunluğu olanlar, metal yorgunluğu olanlar, ihale hesabı yapanlar, asla çözemez. Bu sorunu ancak dünyevi çıkar için değil ulvi idealler için siyaset yapanlar çözebilir, milli görüşçüler çözebilir. Siyaset 83 milyonun çıkarı için yapılırsa ibadet olur, şahsi çıkar için yapılırsa rezalet olur, fırsatçılık olur” dedi. İl divan toplantısı sonrasında, BBP ve MHP’den istifa ederek Yeniden Refah Partisine katılanlara rozetlerini takan Aras, partisine yeni katılanları tebrik etti. Günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.