YRP’den üye ve stant çalışmaları

Siyaset 22.09.2020 - 17:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP’den üye ve stant çalışmaları

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık toplantında bir araya gelerek üye ve stant çalışmalarıyla alakalı konuştu., Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık toplantını gerçekleştirdi. Toplantıda partinin halk tabanına daha iyi yayılabilmesi ve tanıtılması için üye ve stant çalışmalarının yapılacağı belirtilirken çalışmaların hızlandırılacağının kararları da alındı. Toplantıda konuşan YRP Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç mahalle ve köy teşkilatlarının tamamlanması için de çalışmaların hızlanacağını dile getirerek, “Yeniden Refah Partisi’nin ilçemize tanıtılması için sürdürdüğümüz yoğun tempoyu daha da yükselteceğiz. Vatandaşımızın güvenebileceği, kirli siyasetten uzak bir partinin var olduğunu göstermek için üye ve stant çalışmalarımızı arttırmalıyız. Ülkemizin ihtiyacı olan temiz ve düzgün siyaseti bizler sağlayacağız” diyerek Gebzelilerle ile iç içe olacaklarını belirtti.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık toplantında bir araya gelerek üye ve stant çalışmalarıyla alakalı konuştu.,

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık toplantını gerçekleştirdi. Toplantıda partinin halk tabanına daha iyi yayılabilmesi ve tanıtılması için üye ve stant çalışmalarının yapılacağı belirtilirken çalışmaların hızlandırılacağının kararları da alındı. Toplantıda konuşan YRP Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç mahalle ve köy teşkilatlarının tamamlanması için de çalışmaların hızlanacağını dile getirerek, “Yeniden Refah Partisi’nin ilçemize tanıtılması için sürdürdüğümüz yoğun tempoyu daha da yükselteceğiz. Vatandaşımızın güvenebileceği, kirli siyasetten uzak bir partinin var olduğunu göstermek için üye ve stant çalışmalarımızı arttırmalıyız. Ülkemizin ihtiyacı olan temiz ve düzgün siyaseti bizler sağlayacağız” diyerek Gebzelilerle ile iç içe olacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.