YRP Gebze Ankara’da

Siyaset 25.09.2020 - 15:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP Gebze Ankara’da

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Gebze’nin sorunlarını iletti. Gebze’nin temel sorunlarını iletmek üzere Ankara’ya giden Yeniden Refah Partisi (YRP) Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, YRP Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Doğan Aydal, Doğan Bekin ve Mehmet Altınöz ile görüştü.  Ziyaret sonrası bir açıklama yapan YRP Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Gebze’mizin genel sorunlarını iletmek ve partimizin ilçe genelindeki çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunmak üzere partimizin genel merkezini ziyaret ettik. Genel Başkan Yardımcılarımız Prof. Dr. Doğan Aydal, Doğan Bekin ve Mehmet Altınöz ile görüştük. Yeniden Refah iktidarında Gebze’mizin birçok sorununu çözecek, vatandaşlarımızın huzuru için çalışacağız. Gebze’ye ‘refah’ gelecek” dedi. Başkan Kılıç’a genel merkez ziyaretinde İlçe Başkan Yardımcıları Mehmet Kocaman, Hasan Aktürk ve İlçe Gençlik Başkanı Halil Bilikci eşlik etti.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Gebze’nin sorunlarını iletti.

Gebze’nin temel sorunlarını iletmek üzere Ankara’ya giden Yeniden Refah Partisi (YRP) Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, YRP Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Doğan Aydal, Doğan Bekin ve Mehmet Altınöz ile görüştü.  Ziyaret sonrası bir açıklama yapan YRP Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Gebze’mizin genel sorunlarını iletmek ve partimizin ilçe genelindeki çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunmak üzere partimizin genel merkezini ziyaret ettik. Genel Başkan Yardımcılarımız Prof. Dr. Doğan Aydal, Doğan Bekin ve Mehmet Altınöz ile görüştük. Yeniden Refah iktidarında Gebze’mizin birçok sorununu çözecek, vatandaşlarımızın huzuru için çalışacağız. Gebze’ye ‘refah’ gelecek” dedi. Başkan Kılıç’a genel merkez ziyaretinde İlçe Başkan Yardımcıları Mehmet Kocaman, Hasan Aktürk ve İlçe Gençlik Başkanı Halil Bilikci eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.