GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

YRP Gebze’de halkla buluşacak!

Gebze 20.09.2019 - 08:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP Gebze’de halkla buluşacak!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, Eylül ayı il divan toplantısı için Gebze’de buluşacak. Öte yandan toplantı sonrası sahaya inecek olan Yeniden Refah Partisi teşkilatı Gebze’de ‘halkla kucaklaşma programı’ gerçekleştirecek. Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı’nın Eylül ayı il divan toplantısı Gebze’de gerçekleşecek. 22 Eylül 2019 Pazar günü saat: 10.30 ile 14.00 saatleri arasında Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan il divan toplantısında, il başkan yardımcılarının yanı sıra ilçe başkanları da ayrı ayrı raporlarını divana sunacak. İl Divan toplantısına partinin İstanbul İl Başkanı ve Kurucular Kurulu Üyesi Hüseyin Terzi’nin de katılacağını belirten SAHAYA İNECEKLER İl divan toplantısının siyasi konuşmasını ise, partinin İstanbul il başkanı ve kurucular kurulu üyesi Hüseyin Terzi’ nin yapacağı öğrenildi. Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, “il divan toplantısı bittikten sonra bütün bir teşkilat olarak, Gebze’de sokağa inip, halkla kucaklaşma programı yapacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, Eylül ayı il divan toplantısı için Gebze’de buluşacak. Öte yandan toplantı sonrası sahaya inecek olan Yeniden Refah Partisi teşkilatı Gebze’de ‘halkla kucaklaşma programı’ gerçekleştirecek.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı’nın Eylül ayı il divan toplantısı Gebze’de gerçekleşecek. 22 Eylül 2019 Pazar günü saat: 10.30 ile 14.00 saatleri arasında Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan il divan toplantısında, il başkan yardımcılarının yanı sıra ilçe başkanları da ayrı ayrı raporlarını divana sunacak. İl Divan toplantısına partinin İstanbul İl Başkanı ve Kurucular Kurulu Üyesi Hüseyin Terzi’nin de katılacağını belirten

SAHAYA İNECEKLER

İl divan toplantısının siyasi konuşmasını ise, partinin İstanbul il başkanı ve kurucular kurulu üyesi Hüseyin Terzi’ nin yapacağı öğrenildi. Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, “il divan toplantısı bittikten sonra bütün bir teşkilat olarak, Gebze’de sokağa inip, halkla kucaklaşma programı yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.