19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YRP Kocaeli’de başkan yardımcıları değişti!

Siyaset 19.01.2020 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP Kocaeli’de başkan yardımcıları değişti!

YRP Kocaeli’de başkan yardımcıları değişti! Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Toplantısı, partinin il binasında gerçekleştirildi. Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’ın, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yeni il başkan yardımcıları tanıtıldı. Toplantıda gündeme dair de önemli açıklamalarda da bulunan Başka Aras, “Ülke ekonomisi bitmiş vaziyette, her gün bir diğer günü aratır hale geldi. İnsanımız bugün aldığı bir tüketim maddesini yarın alamıyor. Halkın hali bu iken, idareciler, milletimizin aklı ile alay ediyor. İdarecilere sorsan Almanya bizi kıskanıyor. Ama vatandaş çarşıda, pazarda bir şey alırken, kırk defa düşünüyor, çünkü insanımızın büyük çoğunluğu açlık sınırının altında bir maaş ile hayat mücadelesi veriyor. Devletimizin açıkladığı resmi verilere göre, maliyemiz 2019 yılında 123,7 milyar tl açık verdi. Bizi kıskanan Almanya ise 58 milyar Euro bütçe fazlası verdi. Yani anlayacağınız; idarecilerin hayalleri Paris, gerçekleri Mozambik.” İşte Mehmet Aras’ın yeni yardımcıları; Hanım kolları başkanı: Zehra Barutçu Gençlik kolları başkanı: Rıdvan Özay Sekreter: Cengiz Adıberi Teşkilat başkanı: Cevdet Çepil Siyasi işler başkanı: Erkan Katırag Eğitim başkanı: Maşallah Söğüt Tanıtma başkanı: Şahin Karagöz Seçim ve hukuk işleri: Lütfullah Kadıoğlu STK ve halkla ilişkiler başkanı: Yücel Erdoğan Ekonomik işler başkanı: Süleyman Kabaca Sosyal işler başkanı: Kâmil Tokgöz Dış ilişkiler başkanı: Ahmet Emre Aydın Ar-ge başkanı: Şafak Efe Mahalli idareler başkanı: Yılmaz Karagülle Muhasip ve mali işler başkanı: İbrahim Şenmemiş Yurt dışı vatandaşlar başkanı: Basri Çayır Hanım kolları koordinatörü: İsmail Arslaner  

YRP Kocaeli’de başkan yardımcıları değişti!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Toplantısı, partinin il binasında gerçekleştirildi. Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’ın, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yeni il başkan yardımcıları tanıtıldı.

Toplantıda gündeme dair de önemli açıklamalarda da bulunan Başka Aras, “Ülke ekonomisi bitmiş vaziyette, her gün bir diğer günü aratır hale geldi. İnsanımız bugün aldığı bir tüketim maddesini yarın alamıyor. Halkın hali bu iken, idareciler, milletimizin aklı ile alay ediyor. İdarecilere sorsan Almanya bizi kıskanıyor. Ama vatandaş çarşıda, pazarda bir şey alırken, kırk defa düşünüyor, çünkü insanımızın büyük çoğunluğu açlık sınırının altında bir maaş ile hayat mücadelesi veriyor. Devletimizin açıkladığı resmi verilere göre, maliyemiz 2019 yılında 123,7 milyar tl açık verdi. Bizi kıskanan Almanya ise 58 milyar Euro bütçe fazlası verdi. Yani anlayacağınız; idarecilerin hayalleri Paris, gerçekleri Mozambik.”

İşte Mehmet Aras’ın yeni yardımcıları;

Hanım kolları başkanı: Zehra Barutçu

Gençlik kolları başkanı: Rıdvan Özay

Sekreter: Cengiz Adıberi

Teşkilat başkanı: Cevdet Çepil

Siyasi işler başkanı: Erkan Katırag

Eğitim başkanı: Maşallah Söğüt

Tanıtma başkanı: Şahin Karagöz

Seçim ve hukuk işleri: Lütfullah Kadıoğlu

STK ve halkla ilişkiler başkanı: Yücel Erdoğan

Ekonomik işler başkanı: Süleyman Kabaca

Sosyal işler başkanı: Kâmil Tokgöz

Dış ilişkiler başkanı: Ahmet Emre Aydın

Ar-ge başkanı: Şafak Efe

Mahalli idareler başkanı: Yılmaz Karagülle

Muhasip ve mali işler başkanı: İbrahim Şenmemiş

Yurt dışı vatandaşlar başkanı: Basri Çayır

Hanım kolları koordinatörü: İsmail Arslaner

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.